mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):
E tam takie kamienie . Zepsute jakieś takie ...
Tylko takie były ,
a za oglądanie niektórych trzeba było zapłacić .
mysza73 napisał(a):Podobno wszystkie drogi prowadzą do Rzymu...
mysza73 napisał(a):Wywiem się co i jak z tymi pokojami u braciszków i dam znać zainteresowanym .
Jarek999 napisał(a):Przysiadam się i czekam na cd
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Podobno wszystkie drogi prowadzą do Rzymu...
A ja myślałem, że do USCITY
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Wywiem się co i jak z tymi pokojami u braciszków i dam znać zainteresowanym .
O rany, jak będziesz coś wiedziała to też proszę o info.
Jak szukałem jakiegoś sensownego noclegu z parkingiem dla pojazdu, to tylko znajdowałem na obrzeżach
A tutaj
Cud, miód, malina
Pozdrawiam serdecznie i będę się przyglądał co obejrzałaś i wspominał swój pobyt
mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Podobno wszystkie drogi prowadzą do Rzymu...
Masz rację, mnie do końca życia wszystkie drogi będą prowadziły do USCITY ,
tylko skąd Ty to wiesz .
mysza73 napisał(a):Jak to co obejrzałam - kościoły i kamienie .
kataryniarz napisał(a):Od kilku dni zaglądam skuszony tytułem i.. nareszcie ruszyła relacja Miejscówka rewelacja
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Podobno wszystkie drogi prowadzą do Rzymu...
tylko skąd Ty to wiesz .
Już kilka razy byłem we włoszech
mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):Podobno wszystkie drogi prowadzą do Rzymu...
tylko skąd Ty to wiesz .
Już kilka razy byłem we włoszech
Ale ta moja, jedna USCITA, to jest osobna historia .
Iwona75 napisał(a):Przynajmniej się nie zgubiliście.... Czekam na więcej Mysza, powspominam sobie, a być może zatęsknię i szybciej ogarnę te słówka co mi do głowy wejść nie chcą....
mariusz-w napisał(a):mysza73 napisał(a):Proszę jeszcze o chwilkę cierpliwości,....
... a więc i ja cierpliwie poczekam.
... meldując się na tych Twoich "Rzymskich wakacjach".
pozdrawiam.