Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Weekend majowy w Cro

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Piotr Bydgoszcz
Odkrywca
Weekend majowy w Cro

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Bydgoszcz » 22.04.2007 14:54

Witam serdecznie. Dzisiaj postanowiliśmy z żoną, że wyjeżdżamy na tydzień do Chorwacji. Mam pytanie do osób, które były w Cro w maju, jakich cen i jakich temperatur możemy się spodziewać. Czy będziemy mogli się wykąpać w Jadranie ? Jakie są ceny kwater w tym okresie. Za wszelkie informacje z góry dziękuję. Wyjeżdżamy z Bydgoszczy w piątek po południu i chcemy dojechać w okolice Trogiru. Pozdrawiam.
Piotr.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.04.2007 15:24

Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 22.04.2007 16:24

witam.
tu będziesz miał troszkę informacji z maja ub.roku.

forum/viewtopic.php?t=10668&highlight=

ps. a jadranek to pewnie zimniutki będzie - w tamtym roku w porywach było do 16 stopni przy brzegu. tak więc kompiele tylko dla morsów - których zresztą kilku w maju ub. r widziałem :wink:
:papa:
Gosia Begovic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia Begovic » 22.04.2007 18:25

Pozdrawiam !!! Byłam na Wielkanoc u Solaris koło Szybenika i byli juz tacy co uzywali w kapielach morskich .Co prawda nie zazdrosciłam,wolałab basen o tej porze.Do odwaznych swiat nalezy!!!pa
Iwona Baśka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona Baśka » 22.04.2007 18:37

Dzisiaj w Sibeniku było pięknie, słonecznie 22 st. w cieniu, ale morze niestety tylko 16 stopni.

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone