Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dziekuje mackowi za podrzucenie tego tematu i wszystkim którzy sie tu wypowiedzieli i podali adresy kamer, tego mi właśnie do szczęścia brakowało, pozdrawiam ALL !!
Diego M napisał(a):Jak myślicie czy przez okres zimowy znane nam web camery z Cro będą włączone :lol:
pzdr
Mam nadzieję, że tak Nie ma dnia bym nie sprawdzała jaka jest aktualna pogoda w Cro i codziennie włączam webcamery z różnych stron Chorwacji a poźniej oddaje się wspomnieniom tego lata W moim przypadku to już chyba jakaś choroba
Oczywiście, że tak. Od roku mam w pracy zainstalowany taki sprytny programik, który co 5 minut ściąga aktualny obraz z kamery w Splicie (pozdraV, Leon) i wstawia jako tapetę. Można powiedzieć, że nawet będąc w pracy jestem w Chorwacji...
Miło się czyta ,że większość z forumowiczów codziennie wchodzi na web camerki w Cro i oddaje się wspomnieniom a także zapewne już myślami wybiega w <niedaleką >przyszłość i planuje następne wakacje :lol:
POMOCY!!!!!
Nie mogę wejść na tę stronę.
Po kliknięciu na link, otwiera mi sie strona i coś ładuje (napis "Ucitivanje podataka"), pytanie o flash playera 7, i ładuje się, łąduje i nic.