napisał(a) Kinia » 26.07.2005 15:36
No te zasypaliście mnie pytaniami i informacjami.
Wiolak3 nie jestem do końca pewna wydaje mi się że na Półwyspie jest nawet kilka kempingów, ale ja się nimi nie interesuję więc nawet nie powiem ci gdzie.
Noyle cena benzyny w HR jest różna zaczyna się od 7,80 kuna do 8,80 kuna w zależności jaki jest w danym momencie przelicznik ale to i tak około 5 złoty (w całej prawie HR 1 kuna to 0,63 złotego).
Maciej, jeżeli chodzi o tankowanie to w zeszłym roku też byłam w HR i normalnie tankowałam w Cro bo mieli ceny bardzo zbliżone do naszych w tym roku była to znaczna różnica, a niestety w jedynej czynnej stacji w Słowenii cena była bardzo podobna więc innego wyjścia nie miałam, oczywiście w powrotniej drodze tankowaliśmy w Bośni i cena była poniżej 1 euro.
Djgr w Bośni bez problemu zapłacisz w Euro.
Odcinek Bośnicki to 16 kilometrów przejeżdzasz go bez problemu do nas w nocy celnik nawet nie wstał.
Mamrotek nie wiem nic o tym io co pytasz.
Kaszubskiexpress jak chcesz to prześlę ci kilka zdjęć na adres mailowy będzie szybciej.
Zdjęć mamy mnóstwo no i oczywiście wspomnień też.
Ale w przyszłym roku chyba juz zmienię klimat, bo jak ceny będą rosły w tym tempie jak w tym roku to niedługo bedzie tam strasznie droga i dla mnie za drogo. Trochę przesadzają i powiem wam że to nie tylko maje odczucie ale większości polaków i nie tylko polaków.