Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wczoraj wróciłam z Podgory... już koniec wakacji... :-(

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jessica
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jessica » 08.07.2009 11:05

Aneta.K napisał(a):Do zobaczenia w Tucepi :D pewnie gdzieś na siebie "wpadniemy"
:hut: :papa: :papa:

Do zobaczenia! :mrgreen: :hut: :papa:
nilo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nilo » 09.07.2009 05:35

mhh, Podgora, byłem w 2008 w Podgorze, i mi sie podobalo tam, oczywiscie to moje zdanie, i nie musza inni tego podzielac, kazdy chwali swoje :-). W tym roku takze jedziemy w to samo miejsce, do Podgory, juz nie moge sie doczekac, pobyt na miejscu 14.8-24.8.2009, mam nadzieje ze pogoda sie wyklaruje i bedzie jak rok temu.
Mam pytanie, ktoredy jechalas? Wariant wegierski czy przez austrie? Ja na 99,9% jade jak rok temu wariantem autostradowym, wegierskim, ale najbardziej interesuje mnie odcinek krajowy, Krakow-Chyzne, do Myslenic czesciwo zwezenia, a czy ktos wie, jak wyglada postep prac Rabka-Chyżne, wg terminu do 31.08.2009 zakonczenie modernizacji drogi, ale znajac realia.... czy nadal sa "wahadełka" i zwezenia na tym odcinku?
kasikmar
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasikmar » 09.07.2009 06:47

Podgora :D byłam tam w zeszłym roku mnie osobiście ujeła ta miejscowość , dlatego jak bedziesz miała zdjęcia to chętnie sobie przypomnę to i owo w tym roku jedziemy do Baśki Vody i mam nadzieje ,że bedzie równie cudownie jak w Podgorze, pozdrawiam :lol:
Kasi@
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasi@ » 09.07.2009 07:50

Nilo, jechałam przez Węgry, z resztą jak zwykle. Pomijając Budapeszt, którego przejechanie to nieustający koszmar ;-), to droga była bardzo dobra. Jeśli chodzi o naszą polską specjalność, czyli kosznar drogowy, to muszę z przykrością zauważyć, że droga do Chyżnego jest tragiczna. CO kawałek zwężenia i ruch wahadłowy. Jadąc do Chorwacji było kiepsko, ale powrót w poniedziałek zabrał mi 4 godziny od Chyżnego do Krakowa!!!

Jeśli chodzi o Podgorę, to ja nie napisałam, że mi się nie podobało!!! Stwierdziłam tylko,że jest to inna miejscowość niż znane mi dotychczas. Ma swój urok i po kilku dniach w Polsce z nostalgią wspominam moje "podgorowe" wakacje ;-) Wczoraj dostałam maila od mojej gospodyni z Podgory, która poinformowała mnie, że od dwóch dni wreszcie nie ma deszczu!!! To tak dla uspokojenia obecnie jadących ;-)

Jak będę miała czas to zamieszczę fotki.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 09.07.2009 08:56

Kasi@ napisał(a):Jak będę miała czas to zamieszczę fotki.

Na to po cichu liczymy :)

W Podgorze nigdy nie byłam, ale moi znajomi z sentymentem wspominają tą miejscowość i w tym roku po dłuższej przerwie znów tam wracają.
Romi5555
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Romi5555 » 09.07.2009 09:25

Prośba do Anety.K i Jessici o podanie jeśli można więcej info o waszych kwaterkach w Tucepi. Niestety ze względów osobistych w tym roku mój wyjazd jest niemożliwy ale w przyszłym roku jadę do Tucepi na bank, więc info o kwaterkach z pierwszej ręki przyda się. Mój adres to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję i życzę wszystkim udanych wakacji w tym przepięknym kraju 8)
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 09.07.2009 20:01

Romi5555 napisał(a):Prośba do Anety.K i Jessici o podanie jeśli można więcej info o waszych kwaterkach w Tucepi. Niestety ze względów osobistych w tym roku mój wyjazd jest niemożliwy ale w przyszłym roku jadę do Tucepi na bank, więc info o kwaterkach z pierwszej ręki przyda się. Mój adres to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję i życzę wszystkim udanych wakacji w tym przepięknym kraju 8)

Jesli o mnie chodzi to ja zawsze korzystam z tych linków zakwaterowanie w Chorwacji ,pisze e-maile i zawsze jak dotąd udało mi się coś wybrać :D :D
Acha zaczynam moje pisanie styczeń,luty :D :D
Powodzenia 8)
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Wczoraj wróciłam z Podgory... już koniec wakacji... :-( - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone