Gośka napisał(a):Michał 'mike' napisał(a):Trogir / ciovo / wiesz, że nie brałem pod uwage drogi
przez Wegry / to przez ten ich język oraz to że mam
instalacje Lpg
ale Ty chyba opisujesz droge przez słowacje ale przy granicy z wegrami
tak
!!!!!!
cezar000 napisał(a):napisz najpierw Gośka skąd z Chorwacji wracałaś konkretnie ,co robiłaś,
może się odezwie wtedy ktoś zainteresowany-powodzenia
liwan napisał(a):Gośka, Ty jesteś "twardy(?) orzech do zgryzienia".Przeczytaj czasami co napisałaś przed wysłaniem, bo tak naprawdę robisz dużo szumu, prawie żadnej informacji nie dajesz i na dodatek te wiadomości (z telewizji (?)) o biedzie i Cyganach. Może gdzieś tam jest biednie, pewnie mieszkają i Cyganie, ale zaręczam Ci nie spotkałem tam uderzającej biedy ani Cyganów, a byłem tam w zeszłym roku 5 razy, przejeżdżając każdorazowo ponad 200 km w każdą stronę dwoma trasami.
Ludzie, wiem że często po powrocie chcecie się podzielić swoimi wrażeniami, ale dajcie więcej informacji o swoim miejscu(miejscach) pobytu, trasie podróży itp.Łatwiej wtedy chyba coś rozwinąć? A jeśli tak Ktoś tryska wrażeniami, to można to wszystko pokrótce opisać bez wywołania.Chętnie przeczytamy jak na Cromaniaków przystało.Pozdrowienia