piekara114 napisał(a):W październiku na Rodos tankowałam po 2,08 eur. Da się przeżyć te 500 km
No ja zrobiłem kiedyś 2000km po Rodos da się
piekara114 napisał(a):W październiku na Rodos tankowałam po 2,08 eur. Da się przeżyć te 500 km
tony montana napisał(a):Dziś (poniedziałek, przyjechaliśmy w sobotę) opuszczamy już CT.
Potter napisał(a):Nie żebym zaraz tu często zaglądała ... ale chmurzaste CT fajniejsze niż to przemysłowe coś ... nawet ze słoneczkiem ... Zapodaj coś więcej ...
megidh napisał(a):Mam postulat, aby nie używać w relacjach skrótów.
Co się naszukałam, co to jest "CT".
Dla tych, którzy znają te rejony, to skrót jest oczywisty, ale dla tych, którzy czytając relację, poznają nowe miejsca, to rozszyfrowywanie skrótów jest trochę męczące.
piekara114 napisał(a):Od razu Ci napisze jeszcze jeden używany na wielu forach skrót 5T=CT
Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Ty chyba Anno tylko czekasz na relacje z Grecji już
No jeśli byłbyś tak uprzejmy ... to ja chętnie popatrzę ...
Mocno późnym popołudniem siadamy na aperolku przy Porto Antico (w domyśle chcieliśmy jeszcze coś zjeść), jednak lokal do aperola podobnie jak w Monterosso for free zaoferował nam dwa talerze przystawek z fokacciami, oliwkami etc - i ... cóż....najedliśmy się hihi
tony montana napisał(a):Uwagę zwraca taki zabetonowany w wodzie "wysięgnik"
Jedno z jego ramion podnosi taki wagonik z 20 metrów do góry
tony montana napisał(a):zoomy
tony montana napisał(a):duże zoomy
tony montana napisał(a):"Wracamy na miasto"
wiola2012 napisał(a):Mocno późnym popołudniem siadamy na aperolku przy Porto Antico (w domyśle chcieliśmy jeszcze coś zjeść), jednak lokal do aperola podobnie jak w Monterosso for free zaoferował nam dwa talerze przystawek z fokacciami, oliwkami etc - i ... cóż....najedliśmy się hihi
No cóż, dobrze że nie mieszkam na stałe we Włoszech, bo od aperolka z przystawkami mogłabym się uzależnić.
wiola2012 napisał(a):No cóż, dobrze że nie mieszkam na stałe we Włoszech, bo od aperolka z przystawkami mogłabym się uzależnić.
Genua mi się niezmiennie podoba, tak samo jak w Twojej relacji z Nicei, a może bardziej bo jest ciepło .
megidh napisał(a):Do czego służy ten wysięgnik ?. Ten wagonik wygląda jak miniaturowy domek.
megidh napisał(a):Spore to miasto z dużą ilością pięknych budowli.
Ale chyba się trzeba tam mocno nachodzić, że ogarnąć to, co najciekawsze.