napisał(a) marekb » 21.09.2010 09:36
przekleiłem swój post z innego forum:
Ludzie non stop pytają o takie szkolenia, bo często robią lustrem a pojecia nie mają czemu, co i jak się z czego, i na co..?? Krótkie poukładanie w głowach przy wieczornym Karlovacku lub rakijce to chyba niezły atut??
Całodzienne fotografowanie, w sezonie, przy upałach 40 stopniowych i tłumach ludzi wszędzie to chyba nie jest najlepszy pomysł.Planujemy październik, lub ewentualnie wiosna przed Wielkanoca bo temperatury przyjemne (ok. dwadziescia kilka stopni- teraz jeszcze dodatkowo woda w Jadranie ciepła) a i słonko nieco niżej i wieczory dłuższe;). Nastepny argument to koszty, w sezonie nie można liczyc na żaden rabat od strony noclegów. Kolejny to brak wakacyjnych korków i spokojna jazda - w noc spokojnie z południa PL dojeżdżamy (mozliwy bus z klimą na 17 osób - łączna cena z dwoma kierowcami, którzy z nami jeżdżą też na miejscu gdzie chcemy to 7000zł - ich zakwaterowanie i wyżywienie wzięlibysmy na siebie). Wiadome jest iż to nie do końca dla ciebie, ale czemu nie spędzić fajnie kilku dni, wyżywając się na migawce do bólu..?? Trochę mi to przypomina wyjazdy w Alpy na narty. W PL zawsze miałem niedosyt, a po tygodniowym wypadzie do Austrii nie chciało mi sie na narty patrzeć i podobnie z motocyklem jadąc na południe