W niedzielę 17 lipca wieczorem (w Wawie o 22.30) jechałem katowicką i ruch był ciągły bez wiekszych problemów
fakt, ze niedziela więc nie było tirów.
Stan robót na drodze wskazuje, ze potrwa to jeszcze wiele miesięcy.
Wojtek napisał(a):W niedzielę 17 lipca wieczorem (w Wawie o 22.30) jechałem katowicką i ruch był ciągły bez wiekszych problemów
Bocian napisał(a):Wojtek napisał(a):W niedzielę 17 lipca wieczorem (w Wawie o 22.30) jechałem katowicką i ruch był ciągły bez wiekszych problemów
I na to liczę. Polecę ok 5 rano w niedziele.
weldon napisał(a):?
Znaczy, koło piątej rano, w tygodniu, warto się tam pchać i liczyć na jako taką płynność jazdy?
weldon napisał(a):el_guapo napisał(a):Odpowiem po 25tym ...
Trzymam za słowo i Bóg zapłać dobry człowieku ...
Wyjazd planuję na 28, więc będzie jak znalazł.
Oby więcej takich "przypadków" na forum
el_guapo napisał(a):"Kobieta z dzbanem"
weldon napisał(a):Bocian napisał(a):Wojtek napisał(a):W niedzielę 17 lipca wieczorem (w Wawie o 22.30) jechałem katowicką i ruch był ciągły bez wiekszych problemów
No i ście mnie w zakłopotanie wprawili ...
Znaczy, koło piątej rano, w tygodniu, warto się tam pchać i liczyć na jako taką płynność jazdy?
Bocian napisał(a):weldon napisał(a):Bocian napisał(a):Wojtek napisał(a):W niedzielę 17 lipca wieczorem (w Wawie o 22.30) jechałem katowicką i ruch był ciągły bez wiekszych problemów
No i ście mnie w zakłopotanie wprawili ...
Wiedza z ostatniej soboty... Padaczka o 5 rano. A dlaczego? Bo jeszcze jeżdżą TIRy...
piotr62 napisał(a):Dzisiaj ok. 8:00 ruszylem z Radziejowic do ćzęstochowy.
Jechałem 1 godz. dłużej niż zwykle. Przy takiej różnicy objazdy raczej się nie opłacają. W drugą stronę ruch był wyraźnie większy.
P.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi