Abramsik napisał(a):Właśnie w TVN podano informację, że CAŁA A2 ma być otwarta i przejezdna na EURO. Mam nadzieję, że tak będzie i na i po mistrzostwach. Jeśli tak to "rozbabrana" gierkówka będzie miała sensowną alternatywę. Ja trzymam kciuki
Arek napisał(a):aro_40 napisał(a):pytanko tylko czy da się przejechac przez Łódź???
A po co przez Łódź ?? Ze Strykowa na Brzeziny, dalej jak pisał damianołódź
Arek napisał(a):tony montana napisał(a):Jechałem tamtędy kilka razy i niestety w dzień to jakaś masakra, setki duzych mobili na wąskich uliczkach i rondach w centrum miasta ....
pozdro
Ile czasu zajął Twój przejazd przez Brzeziny ??
tony montana napisał(a):Arek napisał(a):Ile czasu zajął Twój przejazd przez Brzeziny ??
20-30 minut. Wystarczy
tony montana napisał(a):Nie, ja za Brzeziny jadąc od strony Wawy na Cro dziękuje
Arek napisał(a):tony montana napisał(a):Arek napisał(a):Ile czasu zajął Twój przejazd przez Brzeziny ??
20-30 minut. Wystarczy
Niecierpliwy jesteś
Wolę tyle postać w korku, niż te 80 km od Radziejowic do Piotrkowa siedzieć na dupie jakiegoś tira i jechać 40 km/htony montana napisał(a):Nie, ja za Brzeziny jadąc od strony Wawy na Cro dziękuje
Masz takie prawo. Ja pojadę
tony montana napisał(a):No tak, z tymze ja bede jechal z okolic 20 km przed Rawą - w sobote o 5-6 rano, więc wiadomo, że dużo zależy od godziny i daty wyjazdu ... zatem biję 8, a potem 1 na Siewierz...
tony montana napisał(a):Ptaki na mieście mówią, że JEŚLI odcinek C uzyska tzw. przejezdność na czas E2012, to istenieje możliwość, że mogą go zamknąć do jesieni, ponieważ formalne oddanie go do użytku ma nastąpić 15.X ;(
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi