Justa01 napisał(a):Dzięki wielkie a może ktoś się wybiera w tym czasie z Wawy do Plitvic aby jechać razem ?
Justa01 napisał(a):A ile godzin mamy liczyć z Warszawy do Plitvic ? będziemy jechać 19/07 z Warszawy ? macie może jakąś trasę godną polecenia ?
nenek napisał(a):W zeszlym roku Plitvice-Warszawa 8 rano i o 20.30 w domu .Drobne utrudnienia w Wiedniu i Poysdorf ,zwezenia w Czechach .Jak pojedziesz noca mozesz odjac z godzinke. Przerwy tylko przy tankowaniu a trasa najprostrza bez objazdow Chorwacja - Slowenia - Austria - Czechy
Marszal napisał(a):nenek napisał(a):W zeszlym roku Plitvice-Warszawa 8 rano i o 20.30 w domu .Drobne utrudnienia w Wiedniu i Poysdorf ,zwezenia w Czechach .Jak pojedziesz noca mozesz odjac z godzinke. Przerwy tylko przy tankowaniu a trasa najprostrza bez objazdow Chorwacja - Slowenia - Austria - Czechy
Ile wyszedł Cie cały koszt przejazdu? Ile opłaty drogowe ile paliwo?
pakuus napisał(a):Witam, jestem tutaj świażakiem, wybieram się pierwszy raz do Chorwacji i przeglądam forum zapoznaje się z różnymi trasami/opiniami jak dojechać (najlepiej) ale zdania są bardzo podzielone, czy może ktoś z Was pokonywał trasę z centralnej Polski do Dubrovnika, może polecić gdzie tankować LPG, mignęła mi się taka mapa którą ktoś z tworzył na mapsgoogle.pl ale za cholerę znaleźć nie mogę.
Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam.
Janusz Bajcer napisał(a):pakuus napisał(a):Witam, jestem tutaj świażakiem, wybieram się pierwszy raz do Chorwacji i przeglądam forum zapoznaje się z różnymi trasami/opiniami jak dojechać (najlepiej) ale zdania są bardzo podzielone, czy może ktoś z Was pokonywał trasę z centralnej Polski do Dubrovnika, może polecić gdzie tankować LPG, mignęła mi się taka mapa którą ktoś z tworzył na mapsgoogle.pl ale za cholerę znaleźć nie mogę.
A centralna Polska to jakie miasto.
lpg-na-trasie-czechy-austria-slowenia-chorwacja-t9948.html
pakuus napisał(a):Witam, jestem tutaj świażakiem, wybieram się pierwszy raz do Chorwacji i przeglądam forum zapoznaje się z różnymi trasami/opiniami jak dojechać (najlepiej) ale zdania są bardzo podzielone, czy może ktoś z Was pokonywał trasę z centralnej Polski do Dubrovnika, może polecić gdzie tankować LPG, mignęła mi się taka mapa którą ktoś z tworzył na mapsgoogle.pl ale za cholerę znaleźć nie mogę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi