Witajcie!
Pewnie mnie okrzyczycie za powtarzającysię temat ale szukałem na forum jakichś podpowiedzi i ... powiem szczerze, że zgłupiałem już doszczętnie- wszystkie tematy kończą się linkami do innych tematów i tworzy się istna pajęczyna niezrozumiała dla mnie bo już się gubię w tym - dlatego założeyłem taki temat (być może bardzo "szczupły" ale dla rodaków z moich okolic pwenie bardzo przydatny).
Chciałbym aby ktoś z Was forumowicze konkretnie podał mi trasę (jak w temacie) podróży do Chorwacji - będę tam jechał pierwsy raz. Dlaczego te kreje a nie inne? Bo czytając forum przeczytałem, że Słowenia i Austra jest droga (przejazd - winiety) a pozatym z Wałbrzycha to dość dobra (wydaje mi się) droga.
Bardzo proszę o poradę, gdzie jechać (nie drogo, przystępnie niekoniecznie w super warunkach, ot tyle aby się przespać w miarę, spokojne okolice, nie za bardzo lubię tłum, żwirkowa plaża byłoby też fajnie, hmmmm bez jeżowców )
Na wakacje jadę ja z żoną i 2,5 letnim synkiem.
Gdzie jechać? Tyle tego - gdzie najlepiej tzn nie za daleko (powiedzmy północna Dalmacja najdalej) tak aby łatwo dojechać, nie drogo wyszło? He pytanie fajne ale czy ktoś z Was sprosta moim prośbom?
Proszę nie odsyłać do tematów ale napisać krótko, zwięźle bo znowu się pogubię w tej pajęczynie - bardzo proszę o namiary (oglądałem BANK KWATER - ale chciałbym tak na "świeżo" najnowsze jakieś linki z Waszych "wojaży")
Pozdrwiam i czekam z niecierpliwością. Obiecuję, że jak uda się podróż to w tym temacie właśnie opiszę wszystko tak dla początkujących jak ja