Widzę, że nie tylko ja mam traumę o nazwie "Dubrownik"
Z chęcią zobaczę, jak wybrnęliście z tego paskudnego początku.
te kiero napisał(a):Może to zabrzmi dziwnie, chciałbym taką burzę jak opisujesz przeżyć w Cro, jak na razie tylko trafiam na ciągłe upały i niekończącą się lampę;
jedyna burzę (całonocną) na Bałkanach przeżyliśmy w Mne w Durmitorze, ale to wysoko w górach...
EithelAmarth napisał(a):To nie jest wcale dziwne.
My przez cały nasz pobyt w Orebicu czekaliśmy na burzę, żeby zobaczyć, jaki to piękny spektakl.
neska213 napisał(a):Witaj! Nie mogłam się wczoraj oderwać od Twojej fotorelacji:))) Fajnie, ze na nią trafiłam, bo planujemy kolejną wizytę w Hr i szczerze mówiąc, rozważałam opcję wyjazdu go Podgory ( zawsze dzielę swój pobyt na pół i spędzam wakacje w innym miejscu ). Utwierdziłam się w przekonaniu, że warto się tam znaleźć, mimo że 2 lata temu odwiedziłam pobliskie Drasnice. Trochę przerażają mnie te tłumy na plaży, ale chyba można znaleźć miejsca bardziej ustronne? Pozdrawiam:)
figusek napisał(a):Zaczynamy wspinaczkę do murach (wejście 100kun od osoby).
Widoki już od początku robią wrażenie
figusek napisał(a):A. był zniesmaczony całym dniem, ale niedawno namówiłam go na powrót do Dubro, najlepiej we wrześniu, kiedy nie będzie tłumów
figusek napisał(a):A. był zniesmaczony całym dniem, ale niedawno namówiłam go na powrót do Dubro, najlepiej we wrześniu, kiedy nie będzie tłumów
te kiero napisał(a):figusek napisał(a):Zaczynamy wspinaczkę do murach (wejście 100kun od osoby).
Widoki już od początku robią wrażenie
albo i się wydaje, albo dawno nie było widoków z murów na forum, ładnie, szczególnie ujęcie z twierdzą Lovrijenacfigusek napisał(a):A. był zniesmaczony całym dniem, ale niedawno namówiłam go na powrót do Dubro, najlepiej we wrześniu, kiedy nie będzie tłumów
jesteś pewna, że we wrześniu nie będzie tłumów chyba że ta buźka na końcu wskazuje na żart
EithelAmarth napisał(a):figusek napisał(a):A. był zniesmaczony całym dniem, ale niedawno namówiłam go na powrót do Dubro, najlepiej we wrześniu, kiedy nie będzie tłumów
My byliśmy 3 września i ludzi było sporo...
Monte Christo napisał(a):Fajna relacja. Ale Podgora zatrzymala sie w czasie
4,6 litra/100 km wynik zacny chyba ze to chwilowe tylko spalanie . Mam taka nadzieje...
neska213 napisał(a):Witaj! Nie mogłam się wczoraj oderwać od Twojej fotorelacji:))) Fajnie, ze na nią trafiłam, bo planujemy kolejną wizytę w Hr i szczerze mówiąc, rozważałam opcję wyjazdu go Podgory ( zawsze dzielę swój pobyt na pół i spędzam wakacje w innym miejscu ). Utwierdziłam się w przekonaniu, że warto się tam znaleźć, mimo że 2 lata temu odwiedziłam pobliskie Drasnice. Trochę przerażają mnie te tłumy na plaży, ale chyba można znaleźć miejsca bardziej ustronne? Pozdrawiam:)
Powrót do Nasze relacje z podróży