agata26061 napisał(a):Nadrobiłam końcówkę W tym roku będziemy w Tucepi i planuję spacer do Podgory.
Z tego co widzę, Wy chyba nie szliście do Tucepi. Czy coś przeoczyłam? Interesuje mnie czy dojdę tą trasą z wózkiem dziecięcym?
Czy ktoś może spacerował i pomoże rozwiać wątpliwości?
Ja szłam da się przejść, tylko w jednym miejscu, na końcu Tucepi przy plaży dla golasków będziecie mieli schody do pokonania. Opisywałam chyba w mojej relacji -> https://www.cro.pl/podgora-z-plusem-czerwiec-2016-t50514-105.html#p1743962 jest tam też zdjęcie jak wygląda dróżka kiedy skończy się promenada w Tucepi
a w tej części z innego dnia znajdziesz dalszą drogę do Podgory
shrek napisał(a):agata26061 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):czy z Podgory płynie jakiś fish picnic?
My w 2014 roku z Tucepi płynęliśmy na Hvar i Brac statkiem Vitorio. O ile się nie mylę, to chyba zbieraliśmy też turystów z Podgory, ale ręki nie dam uciąć. Myślę, że raczej coś powinno pływać.
Też się właśnie zastanawiam, czy z Tucepi popłyniemy gdzieś indziej niż do Jesly i na Złoty Róg, bo tam już byliśmy.
Pozdrawiam
My w 2013 też pływaliśmy na fish picnic statkiem Vitorio z Tucepi na Hvar i Brac. Pamiętam że były też rejsy na wyspę Korcula, ale to była wyprawa o parę godzin dłuższa niż na tamte wyspy.
Nas parę razy zaczepiał Vincent, ze stateczku Triton, rejs w każdą niedzielę parę rejsików było ale nie interesowałam się tym za bardzo.