Na pewno będziecie zadowoleni. Ja swój pierwszy pobyt w Cro mam już za sobą, właśnie w Podgorze też dzięki tej relacji. Było super. Już myślę o przyszłym roku.kasyda napisał(a):Witam
Całą relację przeczytałam 2 razy Świetnie napisana. Dzięki Tobie podjęłam decyzje, że nasz pierwszy pobyt w Chorwacji - to właśnie będzie Podgora Mam nadzieję, że się nie zawiodę Ale to jeszcze tak daleko. Robimy już rezerwacje na czerwiec, żeby znowu mnie nie podkusiło wydać kasę na cosik innego.
Pozdrawiam
Dzięki
Swibon napisał(a)::DNa pewno będziecie zadowoleni. Ja swój pierwszy pobyt w Cro mam już za sobą, właśnie w Podgorze też dzięki tej relacji. Było super. Już myślę o przyszłym roku.kasyda napisał(a):Witam
Całą relację przeczytałam 2 razy Świetnie napisana. Dzięki Tobie podjęłam decyzje, że nasz pierwszy pobyt w Chorwacji - to właśnie będzie Podgora Mam nadzieję, że się nie zawiodę Ale to jeszcze tak daleko. Robimy już rezerwacje na czerwiec, żeby znowu mnie nie podkusiło wydać kasę na cosik innego.
Pozdrawiam
Dzięki
Ha, ha ... myślimy ponownie o Podgorze. Dobre miejsce wypadowe a jeszcze dużo zostało do obejrzenia w tym regionie ("zaraziliśmy" się chyba od figusek - pozdrowienia)ewula91 napisał(a):Swibon i co tam masz w myślach (odnośnie kierunku wakacyjnego oczywiście)?
kasyda napisał(a):Witam
Pozdrawiam
Dzięki
ewula91 napisał(a):Swibon napisał(a)::DNa pewno będziecie zadowoleni. Ja swój pierwszy pobyt w Cro mam już za sobą, właśnie w Podgorze też dzięki tej relacji. Było super. Już myślę o przyszłym roku.kasyda napisał(a):Witam
Pozdrawiam
Dzięki
Ja też swój pierwszy taki "prawdziwy" pobyt spędziłam w Podgorze i jestem zachwycona, więc również uważam, że to dobry wybór
Swibon i co tam masz w myślach (odnośnie kierunku wakacyjnego oczywiście)?
Swibon napisał(a):Ha, ha ... myślimy ponownie o Podgorze. Dobre miejsce wypadowe a jeszcze dużo zostało do obejrzenia w tym regionie ("zaraziliśmy" się chyba od figusek - pozdrowienia)ewula91 napisał(a):Swibon i co tam masz w myślach (odnośnie kierunku wakacyjnego oczywiście)?
figusek napisał(a):Ewula91 a Wy gdzie w przyszłym roku jedziecie?
ewula91 napisał(a):figusek napisał(a):Ewula91 a Wy gdzie w przyszłym roku jedziecie?
Ojejujeju ja już nie wiem ;D miałam plan a nawet 2 i wydawały się idealne ale potem pojawiło się jeszcze "coś" czego nie jestem pewna ale mnie ciągnie
A Wy?
Brac czy Mlini, czy jeszcze inaczej?
figusek napisał(a):W przyszłym roku chcemy odpocząć trochę od ludzi i w końcu zobaczyć Pelješac. Wybór padł na małą Žuljanę w Mlini miałam problem ze znalezieniem odpowiadającego nam noclegu (a jeśli już był, to albo zajęty, albo właściciele nie odpowiadali na wiadomości ).
A zdradzisz chociaż jaki kierunek?
Powrót do Nasze relacje z podróży