Zajawka mi się podoba, bo jest Podgora i dużo, dużo więcej!
Czekam na cd
pozdrawiam
Swibon napisał(a):Jestem i ja. Wczoraj wróciliśmy i chętnie "przedłużę sobie wakacje" Waszą relacją .
lotnikwsk napisał(a):Fajne fotki , zapisuję się na część drugą
pablos77 napisał(a):I ja się przysiadam zachęcony częścią pierwszą. Widzę znajomy Mostar odwiedzony w lipcu '16. Po waszej relacji moja rodzinka chętnie odwiedzi Podgorę w 2017 r.
Koenig napisał(a):Bardzo chętnie poczytam, bo widzę że odwiedziliście miejsca, które ja też miałem w planie, ale nie wyszło...
Może więc w przyszłym roku będzie Podgora? Na razie nastawiłem się na Tucepi, ale kto wie...
pablos77 napisał(a):I ja się przysiadam zachęcony częścią pierwszą. Widzę znajomy Mostar odwiedzony w lipcu '16. Po waszej relacji moja rodzinka chętnie odwiedzi Podgorę w 2017 r.
pablos77 napisał(a):pablos77 napisał(a):I ja się przysiadam zachęcony częścią pierwszą. Widzę znajomy Mostar odwiedzony w lipcu '16. Po waszej relacji moja rodzinka chętnie odwiedzi Podgorę w 2017 r.
Jak wrażenia z Mostaru? my też byliśmy w lipcu myślę, że nie będziecie zawiedzeni Podgorą
Mostar piękny, bardzo dobre jedzenie. Było jednak za gorąco na zwiedzanie. Jakoś jednak wytrzymaliśmy z naszymi dzieciakami i znajomymi, którzy mieli jeszcze mniejsze dzieci. Bierzemy Podgore pod uwagę w planach na kolejne wakacje w Cro
Powrót do Nasze relacje z podróży