Czekam i ja
W tamtym roku byliśmy w Podgorze i bardzo nam się podobało, ale z wycieczek to tylko do Dubrownika. Mało zwiedzania, bo dzieci szybko się zmęczyły, znudziły i zaczynały marudzić, a było ich 4. Do tego temperatura 32℃
figusek napisał(a):Bigos_25 napisał(a):Gratuluję świetnej relacji z wakacji. Bardzo mi pomogłaś bo wybieramy się tam w czerwcu. A nawet do tego samego apartamentu Ane, my będziemy mieć B3. Twoja relacja podpowiedziała mi co warto zobaczyć no i gdzie jeść.
Pozdrawiam i życzę udanych wakacji
Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że komuś się te wypociny przydały jestem pewna, że i Wasze i nasze wakacje będą niesamowite
oszi napisał(a):figusek napisał(a):Bigos_25 napisał(a):Gratuluję świetnej relacji z wakacji. Bardzo mi pomogłaś bo wybieramy się tam w czerwcu. A nawet do tego samego apartamentu Ane, my będziemy mieć B3. Twoja relacja podpowiedziała mi co warto zobaczyć no i gdzie jeść.
Pozdrawiam i życzę udanych wakacji
Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że komuś się te wypociny przydały jestem pewna, że i Wasze i nasze wakacje będą niesamowite
Chciałbym oficjalnie podziękować za super relacje która pomogła mi zdecydować na podgora było super, kwaterę mieliśmy u Lovor Rość ten od wina spoko ludzie jestem zadowolony .
Jesteśmy za. Gdzie i kiedy ? (sorry, że tak późno ale wczoraj nie zaglądałem na forum). Na "pw" wysyłam Ci numer telefonu może będzie łatwiej się zgrać.figusek napisał(a):
Wczoraj spotkaliśmy swibona z rodzinką też zatrzymali się u gościa od wina !
Swibon mam nadzieję, że umówimy się na jakieś piwerko
Powrót do Nasze relacje z podróży