Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Podgory ciąg dalszy - 2016 s. 16

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
figusek
Cromaniak
Re: Wakacyjne ABC- Podgora 2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 20.04.2016 19:17

piekara114 napisał(a):
figusek napisał(a):Poszukaj na bookingu :) weszłam i znalazłam od razu np. http://www.booking.com/hotel/hr/apartme ... map_closed
wg mnie cena bardzo duża, 108 eur/dobę 8O za 2+2.....

Wkleiłam pierwsze, które mi się wyświetliło, a wyświetliło się kilkanaście propozycji, które zainteresowany może sobie sam przejrzeć :) :) :)
Bigos_25
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bigos_25 » 24.04.2016 18:50

Gratuluję świetnej relacji z wakacji. Bardzo mi pomogłaś bo wybieramy się tam w czerwcu. A nawet do tego samego apartamentu Ane, my będziemy mieć B3. Twoja relacja podpowiedziała mi co warto zobaczyć no i gdzie jeść.

Pozdrawiam i życzę udanych wakacji
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 26.04.2016 11:18

Bigos_25 napisał(a):Gratuluję świetnej relacji z wakacji. Bardzo mi pomogłaś bo wybieramy się tam w czerwcu. A nawet do tego samego apartamentu Ane, my będziemy mieć B3. Twoja relacja podpowiedziała mi co warto zobaczyć no i gdzie jeść.

Pozdrawiam i życzę udanych wakacji

Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że komuś się te wypociny przydały :-) jestem pewna, że i Wasze i nasze wakacje będą niesamowite :-)
ninasz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninasz » 26.04.2016 11:22

Z wielka przyjemnoscia przeczytałam Wasza relacje, bo w tym roku własnie Podgora:) piekne zdjecia na pewno skorzystamy z porad zwłaszcza kulinarnych:) pozdrawiam
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 26.04.2016 11:53

ninasz napisał(a):Z wielka przyjemnoscia przeczytałam Wasza relacje, bo w tym roku własnie Podgora:) piekne zdjecia na pewno skorzystamy z porad zwłaszcza kulinarnych:) pozdrawiam

:-) świetny wybór!
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.04.2016 12:16

Nasi sobie nie chcieli robić zdjęć z Twoim towarzyszem?
Bo taki trochę.......mroczkowaty. :wink:
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 26.04.2016 12:34

anakin napisał(a):Nasi sobie nie chcieli robić zdjęć z Twoim towarzyszem?
Bo taki trochę.......mroczkowaty. :wink:

anakin ja tak z tym towarzyszem wyjechałem, jak jakaś komunistka ha ha ha :D
Powiem Ci, że nigdy nie dostrzegłam takiego podobieństwa, muszę mu się przyjrzeć i porównać :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.04.2016 13:24

No, ja użyłem jedynej znanej mi terminologii... :mrgreen:
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 26.04.2016 14:22

anakin napisał(a):No, ja użyłem jedynej znanej mi terminologii... :mrgreen:

Ha ha ha no o to bym Cię nie podejrzewała :mrgreen:
zresztą siebie też nie, a jadę z tym towarzyszem równo :D
patiiii
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) patiiii » 28.04.2016 11:18

Bardo fajny post. Miło powspominać Podgore w szczególności, że byliśmy mniej więcej w tym samym terminie. W tym roku jadę już 4 raz do Cro lecz tym razem wybór padł na Tucepi. Mam nadzieję, że równie mocno się nam spodoba jak Podgora. A do Podgory jeszcze wrócimy :) Pozdrawiam
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 28.04.2016 11:58

patiiii napisał(a):Bardo fajny post. Miło powspominać Podgore w szczególności, że byliśmy mniej więcej w tym samym terminie. W tym roku jadę już 4 raz do Cro lecz tym razem wybór padł na Tucepi. Mam nadzieję, że równie mocno się nam spodoba jak Podgora. A do Podgory jeszcze wrócimy :) Pozdrawiam

Z Podgory do Tucepi to chodziliśmy kilka razy na kolację spacerkiem, tak więc dla zdrowia jak znalazł... nie jest to strasznie daleko :)
patiiii
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) patiiii » 28.04.2016 12:31

Yzedef nie omieszkam wybrać się spacerkiem do Podgory :) szczególnie na Caklje gdzie mamy swoje ulubione miejsce. Może też dlatego, wybraliśmy miejscowość Tucepi bo jest tak blisko. Ogólnie jak wrażenia z pobytu w Tucepi? Mam wynajęty Apartament Despot przy ulicy Kraj pewnie w drugiej połowie sierpnia nadal będą tam tłumy :) ale bliskość morza i dosyć dobra cena nas skusiła.
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 28.04.2016 14:28

Tucepi jest większe, większa ilość knajp i większy wybór jedzenia... bardzo fajny deptak płaski do spacerowania (zwłaszcza jego nowsza część przy ulicy kamena). Na plażach prysznice ze słodką wodą do spłukania, ale plaże w sezonie zatłoczone mocno :). My mając plażę bliziutko apartamentu i tak chodziliśmy na tą na samym końcu w stronę Podgory, jak tylko drzewka się zaczynały... krystaliczna woda, mniej ludzi... dalej już była plaża FKK jak ktoś lubi. Powinniście być zadowoleni :). Zresztą wszędzie masz blisko, czy Podgora, czy Makarska... codziennie można gdzie indziej podjechać, w Makarskiej parkuj za darmo koło Lidla, uliczką chwilę na dół i już jesteś w porcie.
oszi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) oszi » 01.05.2016 15:18

Swibon napisał(a):Super się czyta takie relacje.
Wybrałem Podgore na pierwszy wyjazd do Cro i widzę, że nie będę żałował.
Na dodatek na zamieszczonych zdjęciach pamiątek (tych w butelkach :) ) zauważyłem etykietę z nazwą apartamentu, do którego się wybieram.

Ja również wybrałem ten apartament na tego roczne wakacje :hut:
oszi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) oszi » 01.05.2016 15:30

figusek napisał(a):
Swibon napisał(a):Super się czyta takie relacje.
Wybrałem Podgore na pierwszy wyjazd do Cro i widzę, że nie będę żałował.
Na dodatek na zamieszczonych zdjęciach pamiątek (tych w butelkach :) ) zauważyłem etykietę z nazwą apartamentu, do którego się wybieram.

Cieszę się, że wybrałeś tę piękną miejscowość, my w tym roku powtarzamy Podgorę :)
Co do apartamentu- ma dobrą lokalizację, a właściciel był bardzo sympatyczny :) pogadał, dostaliśmy nawet jakiś gratis od niego :P wieczorem zawsze przesiadywał przed domkiem :)
oszi napisał(a):A ja mam teraz kocioł w głowie ,jadę pierwszy raz i byłem zdecydowany na Omiś ale chyba będzie Podgora, proszę doradzicie :?: mi.

Nie chcę, by wyszło, że przechwalam Podgorę, ale w porównaniu z Omisiem wygrywa :) dla mnie największym minusem jest Jadranka, która przechodzi przez miasto, jest tam ogromny ruch (=z dzieciakami niebezpieczeństwo)

No to się stało jedziemy do Podgory zrobiłem rezerwacje u waszego sąsiada od zakupów ze zdjęć (naklejki na winie) mam nadzieje że będzie OK. Masz może jakąś wiedzę na temat tego właściciela LOVOR ROSCIC?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Podgory ciąg dalszy - 2016 s. 16 - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone