Super relacja z podróży:)
Może ktoś mi z forumowiczów powie czy w języku polskim się tyle o ile dogadam z Chorwatami (w Makarska) (np. w restauracji aby zamówić pizzę itp.) ??
Liczę o pomoc:)
Pozdrawiam
mari18 napisał(a):Może ktoś mi z forumowiczów powie czy w języku polskim się tyle o ile dogadam z Chorwatami (w Makarska) (np. w restauracji aby zamówić pizzę itp.) ??
Pozdrawiam
Koenig napisał(a):Ja też dziękuję. W tym roku zamierzam wykorzystać trochę Twoich informacji z tego tematu
Udanych kolejnych wakacji
Vjetar napisał(a):Melduje się Dla fana słodyczy.
Jak oceniacie ten wyjazd?
Chyba dobrze skoro już za 5 m-cy kolejny.
Zakochani?
(w HR oczywiście)
Pzdr
mari18 napisał(a):Super relacja z podróży:)
Może ktoś mi z forumowiczów powie czy w języku polskim się tyle o ile dogadam z Chorwatami (w Makarska) (np. w restauracji aby zamówić pizzę itp.) ??
Pozdrawiam
figusek napisał(a):Myślę, że dogadacie się bez problemu. Spotkaliśmy Polaków, którzy jednak nie mogli się dogadać i ratowali się pokazywaniem pozycji w menu
Beata W. napisał(a):oszi napisał(a):A ja mam teraz kocioł w głowie ,jadę pierwszy raz i byłem zdecydowany na Omiś ale chyba będzie Podgora, proszę doradzicie mi.
Ja wybrała bym Podgorę, miej ludzi, cieplejsza woda, super klimat
Swibon napisał(a):Super się czyta takie relacje.
Wybrałem Podgore na pierwszy wyjazd do Cro i widzę, że nie będę żałował.
Na dodatek na zamieszczonych zdjęciach pamiątek (tych w butelkach ) zauważyłem etykietę z nazwą apartamentu, do którego się wybieram.
oszi napisał(a):A ja mam teraz kocioł w głowie ,jadę pierwszy raz i byłem zdecydowany na Omiś ale chyba będzie Podgora, proszę doradzicie mi.
figusek napisał(a):Swibon napisał(a):Super się czyta takie relacje.
Na dodatek na zamieszczonych zdjęciach pamiątek (tych w butelkach ) zauważyłem etykietę z nazwą apartamentu, do którego się wybieram.
Cieszę się, że wybrałeś tę piękną miejscowość, my w tym roku powtarzamy Podgorę
Co do apartamentu- ma dobrą lokalizację, a właściciel był bardzo sympatyczny pogadał, dostaliśmy nawet jakiś gratis od niego wieczorem zawsze przesiadywał przed domkiem
Swibon napisał(a):figusek napisał(a):Swibon napisał(a):Super się czyta takie relacje.
Co do apartamentu- ma dobrą lokalizację, a właściciel był bardzo sympatyczny pogadał, dostaliśmy nawet jakiś gratis od niego wieczorem zawsze przesiadywał przed domkiem
Super. Szukałem opinii o tym apartamencie i nic nie znalazłem, rezerwowałem w ciemno i trochę się obawiałem.
Teraz mam większą pewność, że będzie ok
figusek napisał(a):Swibon napisał(a):Super się czyta takie relacje.
Co do apartamentu- ma dobrą lokalizację, a właściciel był bardzo sympatyczny pogadał, dostaliśmy nawet jakiś gratis od niego wieczorem zawsze przesiadywał przed domkiemoszi napisał(a):A ja mam teraz kocioł w głowie ,jadę pierwszy raz i byłem zdecydowany na Omiś ale chyba będzie Podgora, proszę doradzicie mi.
Nie chcę, by wyszło, że przechwalam Podgorę, ale w porównaniu z Omisiem wygrywa dla mnie największym minusem jest Jadranka, która przechodzi przez miasto, jest tam ogromny ruch (=z dzieciakami niebezpieczeństwo)
oszi napisał(a):figusek napisał(a):Swibon napisał(a):Super się czyta takie relacje.
Co do apartamentu- ma dobrą lokalizację, a właściciel był bardzo sympatyczny pogadał, dostaliśmy nawet jakiś gratis od niego wieczorem zawsze przesiadywał przed domkiemoszi napisał(a):A ja mam teraz kocioł w głowie ,jadę pierwszy raz i byłem zdecydowany na Omiś ale chyba będzie Podgora, proszę doradzicie mi.
Nie chcę, by wyszło, że przechwalam Podgorę, ale w porównaniu z Omisiem wygrywa dla mnie największym minusem jest Jadranka, która przechodzi przez miasto, jest tam ogromny ruch (=z dzieciakami niebezpieczeństwo)
ja własnie próbowałem zarezerwować kwaterę z etykiety ale nie ma wolnych terminów które mnie interesują więc szukam dalej ,jeżeli może ktoś pomódż to prosił bym o namiary na kwatery dla 4 osób od 15 do 22 lipiec
wg mnie cena bardzo duża, 108 eur/dobę za 2+2.....figusek napisał(a):Poszukaj na bookingu weszłam i znalazłam od razu np. http://www.booking.com/hotel/hr/apartme ... map_closed
Powrót do Nasze relacje z podróży