figusek napisał(a):Może zaczniemy od początku, czyli od wyjazdu z Turku.
figusek napisał(a):Bierzemy szybki prysznic, emocje nie odpuszczają, spać się nie chce, więc wychodzimy obejrzeć okolicę oraz plażę. Wszyscy się na nas patrzą- wśród opalonych ciał, my wyglądamy na totalne Bladaczki
Rafał78 napisał(a):Wszyscy się na nas patrzą- wśród opalonych ciał, my wyglądamy na totalne Bladaczki
Wszyscy patrzą z zazdrością , bo wiedzą ,że dopiero rozpoczynacie swoje wakacje.
A ci najbardziej zjarani słońcem będą się niedługo pakować do domu
ewula91 napisał(a):A czy mogę wiedzieć ile kosztował Was nocleg? (może być w wiadomości prywatnej)
Piter_M napisał(a):Widzę, że moja naklejka jechała na te wakacje ... i zajechała dalej niż ja kiedykolwiek ... no to jestem
te kiero napisał(a):figusek napisał(a):Może zaczniemy od początku, czyli od wyjazdu z Turku.
to jechaliście aż z Finlandiifigusek napisał(a):Bierzemy szybki prysznic, emocje nie odpuszczają, spać się nie chce, więc wychodzimy obejrzeć okolicę oraz plażę. Wszyscy się na nas patrzą- wśród opalonych ciał, my wyglądamy na totalne Bladaczki
skądś to znam, nie jest za wesoło ale po kilku dniach się zmienia
jak będzie Nugal i to tak ładny jak to jedno z pierwszych zdjęć to zostaję
figusek napisał(a):Jedyny komentarz to: łooo szału nie ma...
Szał zaczął się później:
EithelAmarth napisał(a):Bardzo ładnie położony apartament, no i ten ogród... Nasza właścicielka w Orebicu też tak dbała o nas, zmiany pościeli, sprzątanie, donoszenie mopów itd. - miło popatrzeć, że tak się starają, żeby nam było miło
figusek napisał(a):gdzieś pojawiło się hasło "Ane", ale nikt nie mógł powiedzieć czegoś więcej.
Co do samego budynku, to położony jest w centrum, ale z dala od hałasu i zgiełku, jedyny "hałas" to bijące dzwony pobliskiego Kościoła. Do plaży jest wg nas 200m. Prowadzą do niej schody tuż obok budynku lub można dojść do asfaltu i zejść łagodniej.
Powrót do Nasze relacje z podróży