Fajnie wrócić do miejsca, w którym spędziło się trochę czasu (choć akurat my wolimy generalnie być tam, gdzie jeszcze nas nie było ale jedno drugiego nie wyklucza.
Rafting - musiała być faktycznie BOMBA
tony montana napisał(a):Fajnie wrócić do miejsca, w którym spędziło się trochę czasu (choć akurat my wolimy generalnie być tam, gdzie jeszcze nas nie było ale jedno drugiego nie wyklucza.
tony montana napisał(a):Rafting - musiała być faktycznie BOMBA
piotrf napisał(a):Rafting to wspaniała sprawa .. Mój pierwszy był bardzo dawno ( w czasach analogowych ) , więc o aparacie nikt nie myślał , ale w Kalifornii do kanionu , w najciekawszych miejscach zjeżdżali na linach panowie od foto , a po zakończeniu można było zakupić u nich zdjęcia
Bardzo lubię papierowe zdjęcia. Cudownie się je ogląda . Często wywołuję najfajniejsze ujęcia, ale większość foto-labów zmienia kolorystykę, niestety.
Bbee88 napisał(a):Bardzo lubię papierowe zdjęcia. Cudownie się je ogląda . Często wywołuję najfajniejsze ujęcia, ale większość foto-labów zmienia kolorystykę, niestety.
O, to jest mój czuły punkt, szczególnie jak dodają nasycenia kolorów :/ grrr.
Bbee88 napisał(a): Czekam na dalszą część relacji
piotrf napisał(a):Omiś to szczególne dla nas miejsce i takie , do którego wracamy z przyjemnością
Nie wiem od czego to zależy , ale tak jest , może dlatego , że leży w połowie Jadrana
Pozdrawiam
Piotr
Bbee88 napisał(a):Omiš w moje gusta trafia absolutnie ❤️ śluby w Chorwacji fajnie wyglądają, wczoraj na fb widziałam zdjęcia i filmiki jak na Pagu się bawili przed kościołem podczas Jugo,
nic im nie przeszkadzało
wiola2012 napisał(a):Miał być we wrześniu i jest poślizg .
Miało być tylko malowanie , a wyszło jak zawsze czyli przesuwamy drzwi itp.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe