Szkoda że to już koniec
Dzięki za fajną relację. Bardzo lubię z Wami podróżować.
A gdzie te ferie będziecie spędzać ?.
piotrf napisał(a):W sprawie Niszu całkowicie zgadzam się z Tobą , bardzo polubiłem to miasto i chętnie tam znowu pojedziemy , podobnie jak do kilku innych ciekawych serbskich miast , które - przyznaję - większość traktuje po macoszemu . . .
piotrf napisał(a):Dziękuję za kolejną piękną ( zaraźliwą ) relację
Wspaniałych ferii
Pozdrawiam
Piotr
Bbee88 napisał(a):Dziękuję Wiolu za piękną relację Cała przyjemność podróżować z Tobą poprzez relację Korfu mnie urzekło piękne miejsce. Ile Wam zajęła podróż z Grecji? Mam wrażenie, że trochę to potrwało ogólnie.
megidh napisał(a):Szkoda że to już koniec
Dzięki za fajną relację. Bardzo lubię z Wami podróżować.
.
megidh napisał(a):A gdzie te ferie będziecie spędzać ?.
piekara114 napisał(a):Maroko, rewelacja. Pisz i nie zwlekaj, bo to jeden z moich pomysłów na kwiecień, tylko chyba będzie problem z lotami....
...tylko chyba będzie problem z lotami.
piekara114 napisał(a):Co do powrotu, to trasę Iguemnista-Saloniki-Nisz znam, stąd Wasz czas oceniam jako świetny.... Nie kusiło odbić na Niki/Bitola zamiast na główne przejście? My tak już 2krotnie jechałyśmy i uważam, że to świetne rozwiązanie, zwłaszcza jak się jest na zachodzie Grecji.
piekara114 napisał(a):5* nie potrzebuję, a z lotami problem, bo nap Wizz lata tam tylko okresowo do końca marca, a ja nie chcę lecieć w okresie ramadanu.
piekara114 napisał(a):W Bitoli nigdy nie staliśmy raz była totalna pustka, a w zeszłym roku ze 3 auta przed nami, więc szybko i sprawnie. Gorzej jakoś drogi tuż za granicą w Macedonii Północnej, ale w 2023 ją naprawiali a w kanionie do autostrady też były spore inwestycje, ale przejazd na tak.
wiola2012 napisał(a):Wyjechaliście w trasę koncertową? Oj Tobie też dobrze!
Kapitańska Baba napisał(a):wiola2012 napisał(a):Wyjechaliście w trasę koncertową? Oj Tobie też dobrze!
Nie, siedzimy cały czas u siebie. Ale że akcja Toski dzieje się w Rzymie to tak mi się napisało pod "toskowym" zdjęciem
wiola2012 napisał(a):A ja już sobie scenariusz dopisałam .
Zdjęcie ładne .
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe