wiola2012 napisał(a):Nasz grecki przyjaciel złapałby się za głowę, jak żyć, jak można żyć w taki mróz
W ub. roku wysłałem poniższe zdjęcia do takiego miłego Pana z Kassiopi, jego reakcja była "woooow"
Trajgul napisał(a):wiola2012 napisał(a):Nasz grecki przyjaciel złapałby się za głowę, jak żyć, jak można żyć w taki mróz
W ub. roku wysłałem poniższe zdjęcia do takiego miłego Pana z Kassiopi, jego reakcja była "woooow"
tony montana napisał(a):Wspaniała wycieczka łódką, widoki i plażyczki warte ceny wypożyczenia, myślę, że takich dni się nie zapomina. Iliodoros Beach sporo ale ta Chomi faktycznie petarda!
Zapraszam na południe, dziś o 7:30 było tylko -13 st., to o aż 4 stopnie więcej niż wczoraj o tej samej porze (-17 st)wiola2012 napisał(a):Taką zimę jak na Twoich zdjęciach to ja bardzo lubię … Śnieg, mrozek i słońce.
No i dostało mu się od bratowej, bo po chorobie lokomocyjnej nabawiła się choroby morskiej. Trzeba było zrobić przystanek.
Akurat byliśmy w pobliżu Kastelli. Zawinęliśmy więc ponownie na te piękną plażę , która teraz, oświetlona słońcem była jeszcze ładniejsza.
piekara114 napisał(a):Zapraszam na południe, dziś o 7:30 było tylko -13 st., to o aż 4 stopnie więcej niż wczoraj o tej samej porze (-17 st)wiola2012 napisał(a):Taką zimę jak na Twoich zdjęciach to ja bardzo lubię … Śnieg, mrozek i słońce.
Kapitańska Baba napisał(a):No i dostało mu się od bratowej, bo po chorobie lokomocyjnej nabawiła się choroby morskiej. Trzeba było zrobić przystanek.
Akurat byliśmy w pobliżu Kastelli. Zawinęliśmy więc ponownie na te piękną plażę , która teraz, oświetlona słońcem była jeszcze ładniejsza.
Bratowa po prostu koniecznie chciała na tę plażę a że Wy nie reagowaliście - pomogła sama łódka
wiola2012 napisał(a):Ps. Tak Cię zachęcam, zachęcam na tę Grecję
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe