Jest pięknie wzdycham sprzed kompa do tych obrazków Ten punkt widokowy naprawdę świetny
Mamy Sylwestra, więc życzę szczęścia i zdrowia w Nowym Roku!
Bbee88 napisał(a):Jest pięknie wzdycham sprzed kompa do tych obrazków Ten punkt widokowy naprawdę świetny
Mamy Sylwestra, więc życzę szczęścia i zdrowia w Nowym Roku!
megidh napisał(a):Fajne widoczki mieliście tam do podziwiania a spokój bijący ze zdjęć jest bardzo wyczuwalny.
Chciałoby się tam teraz być.
megidh napisał(a):Dzisiejszy dzień nastraja do życzeń, więc życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku i miłego spędzenia dzisiejszej nocy sylwestrowej.
tony montana napisał(a):Raz mi się udało wykąpać w Kanale Miłości w towarzystwie jeszcze tylko jednej osoby na piasku.. no ale to było jakoś bardzo rano
wiola2012 napisał(a):Kto odważniejszy to postał dłużej
piekara114 napisał(a):To z tą kąpielą to u mnie ciężko.... Bo u mnie obie połówki porankiem śpią
Trajgul napisał(a):Zgadza się, Paleokastritsa piękna z wysokości klasztoru. Ciekaw jestem czy udało Wam się wjechać na górę i zobaczyć Paleo w całej okazałości, bo widoki oszałamiające. Nam się niestety nie udało i stchórzyłem, bo Panda by chyba nie dała rady.
Trajgul napisał(a):Mam nadzieję, że nie psuję Ci relacji swoimi zdjęciami, Paleokastritsa to tak ciut mi się z Tajlandią kojarzy.
Trajgul napisał(a):wiola2012 napisał(a):Kto odważniejszy to postał dłużej
Albo posiedział chwilkę, bo kolejka była
Kapitańska Baba napisał(a):Pomyślności w Nowym Roku Wiola!!!
Kapitańska Baba napisał(a):Piękne widoczki
Tylko z plażami jakoś tak....dobrze, że mieliście coś przyjemnego pod domem
Trajgul napisał(a):wiola2012 napisał(a):Oglądaliśmy widoczki tylko z wysokości klasztoru. A można podjechać jeszcze wyżej? .
Miałem na myśli punkt widokowy nad Paleokastritsą w m. Lakones (na północ od Paleo).
wiola2012 napisał(a):Trajgul napisał(a):wiola2012 napisał(a):Oglądaliśmy widoczki tylko z wysokości klasztoru. A można podjechać jeszcze wyżej? .
Miałem na myśli punkt widokowy nad Paleokastritsą w m. Lakones (na północ od Paleo).
Nie jechaliśmy tą trasą. Choroba lokomocyjna bratowej uaktywniła się na Korfu i wybieraliśmy mniej kręte drogi, ale one i tak kręte były .
piekara114 napisał(a):To z tą kąpielą to u mnie ciężko.... Bo u mnie obie połówki porankiem śpią
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe