Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacyjna podróż w znane i nieznane 2023

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Bbee88
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bbee88 » 31.12.2023 09:40

Jest pięknie :serduszka: wzdycham sprzed kompa do tych obrazków :) Ten punkt widokowy naprawdę świetny :)
Mamy Sylwestra, więc życzę szczęścia i zdrowia w Nowym Roku!
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 31.12.2023 10:02

Bbee88 napisał(a):Jest pięknie :serduszka: wzdycham sprzed kompa do tych obrazków :) Ten punkt widokowy naprawdę świetny :)
Mamy Sylwestra, więc życzę szczęścia i zdrowia w Nowym Roku!

Dziękuję bardzo :cmok: , również życzę wszystkiego najlepszego, radości i spełnienia podróżniczych marzeń :) !
megidh
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) megidh » 31.12.2023 11:43

Fajne widoczki mieliście tam do podziwiania a spokój bijący ze zdjęć jest bardzo wyczuwalny.
Chciałoby się tam teraz być.
Dzisiejszy dzień nastraja do życzeń, więc życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku i miłego spędzenia dzisiejszej nocy sylwestrowej.

szampan-ruchomy-obrazek-0010.gif
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 01.01.2024 16:24

megidh napisał(a):Fajne widoczki mieliście tam do podziwiania a spokój bijący ze zdjęć jest bardzo wyczuwalny.
Chciałoby się tam teraz być.

Pogoda za oknem jest tak paskudna, że obrazki wakacyjne wydają się rajem :).
megidh napisał(a):Dzisiejszy dzień nastraja do życzeń, więc życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku i miłego spędzenia dzisiejszej nocy sylwestrowej.

Dziękuję Gosiu , wzajemnie, życzę Ci aby rok 2024 był tym, w którym spełniają się wszystkie marzenia :cmok: .
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 01.01.2024 20:57

Raz mi się udało wykąpać w Kanale Miłości w towarzystwie jeszcze tylko jednej osoby na piasku.. no ale to było jakoś bardzo rano :)
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 02.01.2024 18:51

tony montana napisał(a):Raz mi się udało wykąpać w Kanale Miłości w towarzystwie jeszcze tylko jednej osoby na piasku.. no ale to było jakoś bardzo rano :)

Rankiem może się udać. Żeby kąpiel w kanale miała sens trzeba iść z drugą połówką, wtedy zapewnione jest powodzenie w życiu uczuciowym, a bladym świtem większość "połówek" śpi :oczko_usmiech: ,
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 02.01.2024 19:27

To z tą kąpielą to u mnie ciężko.... Bo u mnie obie połówki porankiem śpią :lol:
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 02.01.2024 21:09

Zgadza się, Paleokastritsa piękna z wysokości klasztoru. Ciekaw jestem czy udało Wam się wjechać na górę i zobaczyć Paleo w całej okazałości, bo widoki oszałamiające. Nam się niestety nie udało i stchórzyłem, bo Panda by chyba nie dała rady.
Mam nadzieję, że nie psuję Ci relacji swoimi zdjęciami, Paleokastritsa to tak ciut mi się z Tajlandią kojarzy.
paleo.jpg

wiola2012 napisał(a):Kto odważniejszy to postał dłużej

Albo posiedział chwilkę, bo kolejka była ;)

7th heaven poziom.jpg
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 03.01.2024 07:25

piekara114 napisał(a):To z tą kąpielą to u mnie ciężko.... Bo u mnie obie połówki porankiem śpią :lol:

Czyli nie potrzebujecie kąpieli w "magicznym" miejscu ;) .
Trajgul napisał(a):Zgadza się, Paleokastritsa piękna z wysokości klasztoru. Ciekaw jestem czy udało Wam się wjechać na górę i zobaczyć Paleo w całej okazałości, bo widoki oszałamiające. Nam się niestety nie udało i stchórzyłem, bo Panda by chyba nie dała rady.

Oglądaliśmy widoczki tylko z wysokości klasztoru. A można podjechać jeszcze wyżej? Nie widziałam. Miałam w planach zwiedzanie Angelokastro jeszcze, ale się nie udało.
Trajgul napisał(a):Mam nadzieję, że nie psuję Ci relacji swoimi zdjęciami, Paleokastritsa to tak ciut mi się z Tajlandią kojarzy.

Ależ skąd :spoko: . Takiej akurat fotki na Paleo nie mam. Czy z Tajlandią? Okaże się w te lub kolejne wakacje, poluję na bilety :D .
Trajgul napisał(a):
wiola2012 napisał(a):Kto odważniejszy to postał dłużej

Albo posiedział chwilkę, bo kolejka była ;)

Ja czułam dyskomfort na tym balkoniku, a to dlatego, że nigdzie nie było napisane ile kg jednocześnie może tam wejść :mg: .
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 03.01.2024 10:28

Pomyślności w Nowym Roku Wiola!!!

Piękne widoczki :hearts:
Tylko z plażami jakoś tak....dobrze, że mieliście coś przyjemnego pod domem :proszedzieki:
Trajgul
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trajgul » 03.01.2024 13:20

wiola2012 napisał(a):Oglądaliśmy widoczki tylko z wysokości klasztoru. A można podjechać jeszcze wyżej? .

Miałem na myśli punkt widokowy nad Paleokastritsą w m. Lakones (na północ od Paleo).
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 03.01.2024 20:01

Kapitańska Baba napisał(a):Pomyślności w Nowym Roku Wiola!!!

Dziękuję bardzo Beatko :cmok: , dla Was również wszystkiego naj..najlepszego!
Kapitańska Baba napisał(a):Piękne widoczki :hearts:
Tylko z plażami jakoś tak....dobrze, że mieliście coś przyjemnego pod domem :proszedzieki:

W następnym odcinku będzie lepiej :) .
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 03.01.2024 20:08

Trajgul napisał(a):
wiola2012 napisał(a):Oglądaliśmy widoczki tylko z wysokości klasztoru. A można podjechać jeszcze wyżej? .

Miałem na myśli punkt widokowy nad Paleokastritsą w m. Lakones (na północ od Paleo).

Nie jechaliśmy tą trasą. Choroba lokomocyjna bratowej uaktywniła się na Korfu i wybieraliśmy mniej kręte drogi, ale one i tak kręte były :) .
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 03.01.2024 20:30

wiola2012 napisał(a):
Trajgul napisał(a):

Nie jechaliśmy tą trasą. Choroba lokomocyjna bratowej uaktywniła się na Korfu i wybieraliśmy mniej kręte drogi, ale one i tak kręte były :) .

Nam się udało tam być :)
https://www.cro.pl/korfu-2021-t56392-120.html#p2235667

:)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 05.01.2024 18:58

piekara114 napisał(a):To z tą kąpielą to u mnie ciężko.... Bo u mnie obie połówki porankiem śpią :lol:

Myślę że dla połówek śpiących rano , przewidziana jest kąpiel popołudniowa . . . :lol:

Wiolu , piękne widoki :verryhappy: , dla mnie nowe - trzeba się tam wreszcie wybrać :tak:

Pozdrawiam
Piotr
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe