piekara114 napisał(a):Nie narzekajcie, jest fajnie
W takich okolicznościach na pewno
Beata, mam takie same stuptuty
piekara114 napisał(a):…
Nie narzekajcie, jest fajnie
piekara114 napisał(a):Mój prezent gwiazdkowy czekał rok czasu na test nie trafiliśmy wcześniej na szlak z dużą ilością śniegu
Sezon zimowych wędrówek uważam za otwarty wcześnie w tym roku
Idealne Polecam każdemu, zwłaszcza dzieciomwiola2012 napisał(a):I jak po testach? Sprawdził się?piekara114 napisał(a):Mój prezent gwiazdkowy czekał rok czasu na test
wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Takie lazury z rana mi zaserwowałaś jak za oknem buro... Cudo
U nas to trochę śniegu leży i przykrywa tę szarość
piekara114 napisał(a):Nie ma nic z Sarandy
Musieliscue aż do Igumenitsy jechać?
piotrf napisał(a):Kilka lat temu promy z Sarandy na Korfu zabierały samochody ( Finikas Lines , cena około 100 Euro za osobówkę i 2 osoby , czas przeprawy 90 minut ) , ale różnice cenowe były na tyle duże , że bardziej opłacało się jechać do Igumenitsy , do której z Sarandy jest około 60 km . Prócz promów pływały regularnie wodoloty ( czas przeprawy 30 minut ) i te obsługiwały jedynie ruch pasażerski .
wiola2012 napisał(a):Wracając możemy podziwiać zachodzące słońce.
W jego świetle wszystko jest piękne.
Bardzo lubię wszelkiego rodzaju rejsy, czy to małą, czy też dużą jednostką.wiola2012 napisał(a):Corfu - płyniemy
Lubię ten widok, gdy jestem już na promie i z coraz większej odległości mogę podziwiać oddalający się brzeg.
Ludzie relaksują się na żaglówkach..