ajdadi napisał(a):wiola2012 napisał(a):I nareszcie mogę wykrzyknąć: Witaj Albanio!
Z chęcią pooglądam...bo tam jeszcze nie byłem.
Witam serdecznie w relacji i uprzedzam od razu - Albania jest zaraźliwa .
Bbee88 napisał(a):Cóż za cudowne miejsce to również i moje marzenia, mieszkać w górach a całe życie nad morzem
piekara114 napisał(a)::lol:
To u mnie całkiem na odwrót, góry czasami widać a Krakowa, teraz Beskidy mam na wyciągnięcie ręki, a Tatry godzinę, no półtora jazdy, a zawsze chciałam mieszkać nad morzem lub choć 2 h jazdy od...
Jaki to los jest przekorny .
Mieszkanie nad Bałtykiem też bym lubiła, szczególnie podoba mi się taki niepokorny .
A można wiedzieć, w której części wybrzeża mieszkasz?
Bbee88 napisał(a):Pomorze środkowe 6 km w prostej od morza, a autem tak 15km-20km trzeba przejechać.
Mieszkanie nad samiutkim morzem pewnie bym lubiła, gdybym mogła w każdym momencie sobie pospacerować nad morzem itd. ..
Bbee88 napisał(a): a najgorsze niestety to pogoda jest tu przez cały rok o wiele gorsza niż w większości rejonach kraju ;/ ciągle wieje lub pada.
Pomorze środkowe to piękne tereny są .
Bbee88 napisał(a): I tu właśnie wchodzi temat pogody, bo rzadko można trafić na dobrą i jeszcze przy okazji mieć wolne by gdzieś podjechać Dlatego tak bardzo zazdroszczę mieszkającym na południu Polski, zazwyczaj widzę, że mają lepszą pogodę i mogą sobie powędrować po wyżynach, górach itd
I na morzem i w górach są minusy....
Kapitańska Baba napisał(a):Wiola - góry też tak kochałam. Do czasu. Bo potem trafiłam na morze i to był koniec gór
Kapitańska Baba napisał(a):Mów co chcesz - miejscówa cudna, klimat po zdjeciach widać absolutnie spokojny.
Ale to kicającymi królikami mnie rozłożyłaś. Chyba cały dzień bym z nimi siedziała i je głaskała
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe