A ten dwuosobowy to jest możliwość jakiejś dostawki + dopłata?
Bo Maja ma swoje łóżeczko turystyczne.
Czy będzie poprostu za ciasno?
JacYamaha napisał(a):A ten dwuosobowy to jest możliwość jakiejś dostawki + dopłata?
Bo Maja ma swoje łóżeczko turystyczne.
Czy będzie poprostu za ciasno?
bobemce napisał(a):@mkm
czy ten link, który podałeś do Podobuce (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link) jest godny zaufania? Bo wygląda dość zniechęcająco, szczerze przyznam Czesi bardzo szybko odpisali, kwestia czy się nie natnę...
pzdr
mkm napisał(a):@bobemce.
Uprzejmie proszę Jeżeli już na pierwszy rzut oka Podobuce Cię zniechęca , to nie ma sensu się tam pchać na siłę . To jest rejon zarezerwowany wyłącznie dla koneserów ... Bocianów , Toraców , Makłowiczów ... i dla mnie oczywiście
bobemce napisał(a):mkm napisał(a):@bobemce.
Uprzejmie proszę Jeżeli już na pierwszy rzut oka Podobuce Cię zniechęca , to nie ma sensu się tam pchać na siłę . To jest rejon zarezerwowany wyłącznie dla koneserów ... Bocianów , Toraców , Makłowiczów ... i dla mnie oczywiście
Ejże! Źle mnie zrozumiałeś Chodziło o stronę internetową, która swoim wyglądem zniechęca i napędza czarne myśli do głowy To jak z tym biurem podróży? Torac poleca, też dopiszesz plusika przy nim?
mkm napisał(a):Wyrzuć z głowy czarne myśli i przeczytaj relację kolegi Toraca , a wszysko stanie się jasne i oczywiste
forum/viewtopic.php?t=25257&highlight=podobuce
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje