Witam,
Dzisiaj wróciłem z rodzinka z Tucepi. Sam miałem problemy z wyborem miejsca w tym roku, więc jeżeli ktoś chciałby skorzystać z jakichś rad, zadać pytanie to chętnie posłużę pomocą.
wikol napisał(a):Ja siedze z rodzinką już 2 tygodnie w Tucepi.
Z okolicznych miejscowości najbardziej mi się podobały Gradac oraz Brist.
Teraz już po sezonie więc mniej ludzi ale jeszcze 1,5 tygodnia gdy był szczyt na plażach w Gradac lub Brist było luźno. Polecam te dwie miejscowości. Luźniej a czy taniej nie wiem.
Wczoraj od 2 tygodni zobaczyłem chmury na niebie oraz deszcz / noc /
Jak macie jakieś pytania, piszcie.
PS. Wcale tu nie jest tak drogo jak niektórzy piszą. Ceny niższe jak nad Bałtykiem.
db78 napisał(a):Witam, mam pytanie bo widzę że już kilka miejsc w Cro zaliczyłeś. Ja w Cro byłem tylko w Tucepi i bardzo mi się podobało. Byłem 2+1(7l). Gdzie Tobie najbardziej się podobało ?
olek111 napisał(a):wikol napisał(a):Ja siedze z rodzinką już 2 tygodnie w Tucepi.
Z okolicznych miejscowości najbardziej mi się podobały Gradac oraz Brist.
Teraz już po sezonie więc mniej ludzi ale jeszcze 1,5 tygodnia gdy był szczyt na plażach w Gradac lub Brist było luźno. Polecam te dwie miejscowości. Luźniej a czy taniej nie wiem.
Wczoraj od 2 tygodni zobaczyłem chmury na niebie oraz deszcz / noc /
Jak macie jakieś pytania, piszcie.
PS. Wcale tu nie jest tak drogo jak niektórzy piszą. Ceny niższe jak nad Bałtykiem.
Planuję przyjazd do Tucepi na 1 wrzesień. Jaka jest obecnie temperatura wody w Tucepi ? Mój znajomy wrócił tydzień temu z okolic makarskiej i twierdzi że woda była zimna na tyle że dzieci odmawiały wejścia do niej ...... Czy przez cały twój pobyt coś takiego miało miejsce ?
Kobal66 napisał(a):Witam, pytanie raczej do tych co na miejscu planuję pobyt w Tucepi od 6.09 -16.09.Generalnie mamy zamiar jechać w ciemno ale, wysłałem kilka zapytań do apartamentów i niby brak miejsc.
Tym się nie zrażam bo z pewnością coś znajdziemy bardziej obawiam się o ceny szukam apertamentu jak najblizej plaży dla 2 dorosłych osób.
Czy ktoś na miejscu orietuje się w cenach takich Ap ?