stolarz16 napisał(a):[...] jak wyglądają ceny w restauracjach i sklepach typu Lidl czy Koznum. Chodzi mi o podstawowe produkty na śniadanie (jajka, bułki, parówki), alkohol (piwa, wina, whisky). [...]
stolarz16 napisał(a):Witam wybieramy się ze znajomymi na 10 dnia do Chorwacji a dokładniej do Splitu, mamy już mniej więcej zarezerwowany apartament ale chciałem się dopytać jak wyglądają ceny w restauracjach i sklepach typu Lidl czy Koznum. Chodzi mi o podstawowe produkty na śniadanie (jajka, bułki, parówki), alkohol (piwa, wina, whisky). Jeśli chodzi o restauracje to raczej normalne obiady nic bardzo wykwintnego. Pozdrawiam
winetu napisał(a):Cześć Stolarz. W sklepach dolicz sobie 20-30% w restauracjach 30-40% (bez luksusów). Chcecie spędzać wakacje w sporym mieście? Może gdzieś obok Splitu się zakwaterować, jest sporo pięknych miejsc.
stolarz16 napisał(a):Jedziemy autem właśnie co do miejscowości to raczej takie z bogatym życiem nocnym. Plaże to jak dla mnie nie muszą być jakieś mega ważne żeby się pod woda dużo działo.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne