Po naszemu, to trudno gdziekolwiek coś znaleźć, choćby na przykład jelowniki w Chorwacji
mysza73 napisał(a):Na miejscu pani poinformowała nas, że najmniejsze autka się skończyły i dostaniemy auto o klasę wyższą ...
Za zmianę oczywiście przeprosiła ...
W efekcie przypadł nam do dyspozycji Ford Focus kombi ...
Mikeee napisał(a):mysza73 napisał(a):Na miejscu pani poinformowała nas, że najmniejsze autka się skończyły i dostaniemy auto o klasę wyższą ...
Za zmianę oczywiście przeprosiła ...
W efekcie przypadł nam do dyspozycji Ford Focus kombi ...
ależ z Was farciarze Toż to przeskok o kilka klas. Z "A" przeskoczyliście do "C" a nawet "C+", bo za kombi ryczą więcej niż za zwykłego compacta
Mikeee napisał(a):a Craców super jest - kojarzysz ile za wjazd z przewodnikiem?
mysza73 napisał(a):To m.in. po albańsku witają ,a po naszemu nie...
te kiero napisał(a):wpisałem Apulia w Googlea i wyskoczyły piękne grafiki zupełnie nieznany mi region Włoch, więc chętnie popatrzę i poczytam;
2x miałem podobne przyjemne zaskoczenie z podstawionym samochodem lepszej klasy; jakoś nie oponowałem
mysza73 napisał(a):Niestety zapomniałam zabrać aparatu , więc dokumentacji brak ...
mysza73 napisał(a):...Ja w tych sprawach byłam mocno ograniczana przez mojego męża
mysza73 napisał(a):Embargo na focenie kutraków nie obowiązywało ...
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):więc najwyższy czas zagłębić się w uliczki ...
... o tak w takich uliczkach można się zapomnieć ... ...
Pozdrawiam.
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):...Ja w tych sprawach byłam mocno ograniczana przez mojego męża
Chyba muszę z nim pogadać ...
ajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):
Zapraszam zatem na staróweczkę
Zaproszenie przyjęte...
Pozdrawiam
kawo napisał(a):Z całej relacji wyrzuć wszystkie zdjęcia i pozostaw to jedno. To zdjęcie (może za dużo) odda uroki "obcasa".
Jest super. Wyglądasz jak myszka zatopiona w zielonym bursztynie.