Tak szybko koniec Może jakiś suplemencik jeszcze?
Dzięki za piękną relację z pięknej Italii. Przyjemnie się z Tobą podróżuje
Wszystko już było ... wschody, zachody, skrzydełka ...maslinka napisał(a):Tak szybko koniec Może jakiś suplemencik jeszcze?
Nawet bym niw wpadła na pomysł, żeby taką zamówić ...ruzica napisał(a):mysza73 napisał(a):jeszcze nie jadłam w Italii kiepskiej pizzy ...
Widocznie nie jadłaś z ziemniakami
Chyba na wschód słońca czekasz ...Mikeee napisał(a):Koleżanko!
Nadrobiłem zaległości, a było tego sporo (patrz godzina postu )
No Ty jako długodystansowiec to nie wątpię ...longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):Odezwę się szybciej niż myślicie ...
Damy radę
pzdr
Beata W. napisał(a):No to czekamy na Grecję, bo jest na co
Sara76 napisał(a):Jaka szkoda, że to już definitywny koniec relacji. Aga dawaj to co masz w zanadrzu, bo te Twoje roześmiane mordki świadczą o tym, że masz dla nas jakąś niespodziankę.
janka.mik. napisał(a):Popieram poprzedni post
Magdalena S. napisał(a):Jakoś tym razem malutko, króciutko.
Magdalena S. napisał(a):Jakoś tym razem malutko, króciutko.
piekara114 napisał(a):Też mam wrażenie, że jak na 2 tygodnie to coś za szybko ta relacja zleciała.....
mysza73 napisał(a):Następnym razem będą pisała jeden odcinek na tydzień ... albo jak Potter - raz na pół roku ,
wtedy relacja trochę potrwa ...
Magdalena S. napisał(a):Kupiłam małą, pokładową walizkę i bardzo się drapię po głowie, jak się w nią zmieścić
marze_na napisał(a):marze_na napisał(a):Będę pilnie śledzić i uważnie czytać, bo co nieco na pewno wykorzystam w swoich planach .
Pilnie śledziłam, ale niewiele już pamiętam . Trzeba sobie odświeżyć .