W październiku szykuj się na opad szczęki

Pozdrawiam

Nieeeee nooooo ... bez przesady ...kkra napisał(a):Szybciej niż myślimy, jutro jedziesz gdzies?
A Ty myślisz, że te 2300 pln to ja na waciki wydałam ...tony montana napisał(a):A JEDLIŚTA coś w ogóle?Pytam, oprócz nieistniejących śniadań w restauracji
Wyszło 1500 pln drożej niż ubiegłoroczna Cro, więc ... akceptujęmarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Podsumowując razem wydaliśmy jakieś 9300 pln ...![]()
Tanio to tej Italii nie jest.
Teraz sobie przypomniałamkawo napisał(a):mysza73 napisał(a):Bardzo dziękuję wszystkim za obecność i miłe komentarze ... bo niemiłych sobie nie przypominam ...![]()
Zapomniałem Ci dokuczyć. Obiecuję poprawę.![]()
![]()
No wybieram się ... wybieramSara76 napisał(a):Skoro piszesz, że się odezwiesz wcześniej niż się spodziewamy to znaczy, że albo już gdzieś byłaś albo się gdzieś wybierasz?
Chyba jestem gotowa ...kulka53 napisał(a):W październiku szykuj się na opad szczęki![]()
Pozdrawiam
Koszty były tylko dla orientacji ...janka.mik. napisał(a):"Kiedy jesteś na wakacjach, albo obchodzisz uroczystość rodzinną, nie przejmuj się zbytnio kosztami.To nie jest czas liczenia pieniędzy, to jest czas gromadzenia wspomnień"
Do następnego razu!![]()
pozdrawiam
Janka
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):I to już koniec
... tak szybko koniec...
... szkoda, bo jak zwykle fajnie się z Wami jeździło ...
...
Dziękuję i pozdrawiam.
Ale dyskusja była spokojna? ...Lidia K napisał(a):Przez Twoją relację znów przedyskutowaliśmy kolejny raz możliwość zmiany kierunku wrześniowych planów.
Kusząca opcja i stwierdziliśmy że musimy pojechać.
Tyle, że nie w tym roku.
3 dni Ateny + 5 dni SantoriniLidia K napisał(a):Grecja w październiku to Kreta czy Rodos?
Lidia K napisał(a):Pozdrowienia dla autora zdjęć tych z Tobą (i córką).![]()
![]()
Mówią, że wszystko co dobre szybko się kończy ...arko2007 napisał(a):Pięknie było, szkoda że to już...koniec.![]()
Pozdrawiam
Krzysiek
mysza73 napisał(a):Ale dyskusja była spokojna? ...Lidia K napisał(a):Przez Twoją relację znów przedyskutowaliśmy kolejny raz możliwość zmiany kierunku wrześniowych planów.
Kusząca opcja i stwierdziliśmy że musimy pojechać.
Tyle, że nie w tym roku.![]()
mysza73 napisał(a):3 dni Ateny + 5 dni Santorini![]()
Lidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):3 dni Ateny + 5 dni Santorini![]()
Rozumiem, że nie promem a samolotem. Życzę mnóstwa nowych wrażeń.
Potter napisał(a):9300 zł ?! Przyznam się, że myślałam, że więcej Wam wyjdzie ... Przy takich apartmanach, samochodzie i tylu widzianych miejscach ...Nieźle wyszło ...
Potter napisał(a):Przyznaję się ...Wrobiłam Cię w plan, ale za to nie będę marudzić przy jego realizacji
marze_na napisał(a):Potter napisał(a): i tylu widzianych miejscach ...
Właśnie, bo mi umknęło.
Agnieszka, czy gdziekolwiek z tych pokazanych w relacji miejsc płaciliście za wstęp?
mysza73 napisał(a):...no i Di Trevi ... ale TO to oczywista oczywistość
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):...no i Di Trevi ... ale TO to oczywista oczywistość
A ja wczoraj w TV usłyszałam, że jak się tam wrzuci 3 monety to się wyjdzie za mąż, jak dwie to się zakocha no i oczywiście jak jedną to się do Rzymu wróci ... O tej jednej to wiedziałam ale o tych pierwszych to już nie ...
A Ty Mycha ile już tam wtryniłaś![]()
![]()
?