tony montana napisał(a):Sorry ale ten Wasz Leos to jakis sciemniacz...
U Giuseppe w Nardo Giu z Malza uwijali sie juz od wpol osmy;)
I wszystko bylo gotowe i otwarte!!!
tony montana napisał(a):A Ostuni.....coz...ten KTO BYL TO WIE!!:)
A kto tam PIERWSZY NA SWIECIE?no kto?
Kto ci pokazal te perelkie?;)
Franz napisał(a):mysza73 napisał(a):Te z Harran też fajne ... tylko całość jakby taka ... smutna
Zupełnie inne warunki - tam mieszka syryjska mniejszość.
ajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):...
Prawda, że piękne jest Ostuni ...
Pewnie ,że prawda...
słoma79 napisał(a):mysza73 napisał(a):Prawda, że piękne jest Ostuni ...
Prawda
Sara76 napisał(a):Piękne zdjęcia, zwłaszcza te po zmroku
piekara114 napisał(a):To Zuzia już kawę pije
Potter napisał(a):Piękne te wieczorne zdjęcia. Fajnie, że masz aparat, który takie robi ...
zibi.s napisał(a):Piękne kontrasty, zwłaszcza, że z białym wszystko pasuje.
Naprawdę jestem zachwycony
zibi.s napisał(a):elka21 napisał(a):zibi.s napisał(a):Piękne kontrasty, zwłaszcza, że z białym wszystko pasuje.
Naprawdę jestem zachwycony
Mówisz, o białej bluzce Agi, i Jej pistacjowych spodniach
Wyłącznie
maslinka napisał(a):Dla mnie spodnie są bardziej seledynowe niż pistacjowe , ale może to kwestia monitora
maxredaktor napisał(a):Ekstra ten wschód słońca. Ja się na takie atrakcje załapuję wyłącznie wtedy, kiedy nie śpię przez całą noc. Bo żeby tak wcześnie wstać, no to trzeba być... twardą myszą.
Potter napisał(a):Mysza, coś pięknego ten wschód słońca. Ja co prawda załapałam się do grona wyróżnionych i dostałam jedno takie zdjęcie już wcześniej, ale teraz widzę to co widziałaś w całej prawie okazałości. I nie wiem co mi się bardziej podoba ... to co z wody wychodzi czy te ściany z pomarańczową poświatą .... Na szczęście nie muszę wybierać ...
Potter napisał(a):A co do biletów do Bari to przypomnij sobie naszą wczorajszą korespondencję odnośnie wyjazdu integracyjnego syna mego !
bluesman napisał(a):Tak patrzę na Twój wschód słońca i trudno powiedzieć czy lepszy wschód czy zachód stwierdzam, że mając zdjęcia z innego oczywiście miejsca ale zachodu słońca jakby odwrócić ich kolejność są identyczne jak Twoje Tak się zastanawiam czy większym poświęceniem jest wstawać tak wcześnie rano czy też jechać po południu na jakąś góre i wracać w nocy
janka.mik. napisał(a):Pobudka o 5 rano na wakacjach!Jestem pełna podziwu!
A zdjęcia wschodu słońca CUDOWNE! I te ze spacerku pustymi uliczkami również!
pozdrawiam
i oczywiście czekam na cd
mysza73 napisał(a):Prawda, że nie są takie same ...