Ten lew ma okulary?
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Idziemy dalej ... zaglądając to tu, to tam ...
... też mamy taki styl zwiedzania i zaglądamy to tu, to tam ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... też mamy taki styl zwiedzania i zaglądamy to tu, to tam ... ...
...bo taki chyba jest najlepszy...
Pozdrawiam
piotrf napisał(a):A z planami jest jak z winem - długo dojrzewające mają znacznie więcej do zaoferowania
Pozdrawiam
Piotr
maslinka napisał(a):Ten lew ma okulary?
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):No piękna ta fasada bazyliki ... piękna ...
... ktoś się nieźle spracował, ale efekt śliczny ... ...
Pozdrawiam.
Sara76 napisał(a):Moje tegoroczne wakacje to ròwnież były Włochy, dlatego z ogromną przyjemnością poczytam o Twoich przygodach i pooglądam super foty.
Sara76 napisał(a):Moje tegoroczne wakacje to ròwnież były Włochy, dlatego z ogromną przyjemnością poczytam o Twoich przygodach i pooglądam super foty.
ajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):No to w tej relacji się jeszcze poszlajamy troszkę ...
Cały czas obecny na bieżąco...
Mikeee napisał(a):Pan sprzedawca bibelotów, co patrzy jednym okiem na Maroko ma fajną czapeczkę
pozdrawiam,
Michał
arko2007 napisał(a):Nadal jestem zachwycony. Jest super...
Pozdrawiam
Krzysiek
Sara76 napisał(a):Sara76 napisał(a):Moje tegoroczne wakacje to ròwnież były Włochy, dlatego z ogromną przyjemnością poczytam o Twoich przygodach i pooglądam super foty.mysza73 napisał(a):A gdzie byłaś i kiedy relacja?
Byłam w drugiej połowie lipca, ale tylko 7 dni i było to iście ekspresowe zwiedzanie: Werona, Sirmione, Bellagio, Como, Mediolan, Certosa di Pavia i Wenecja - Murano, Burano i Wenecja "właściwa". Rejsy po Jeziorse Garda, Iseo i Como no i po Lagunie Weneckiej. Co do relacji to mimo prób wstawiania zdjęć jakoś mi to nie wychodzi - jako załącznik mają za dużą rozdzielczość
mysza73 napisał(a):Tak się cieszyłam faktem, że w tym roku słoneczko będzie mi zachodzić "za morze", a nie tak jak zazwyczaj w Cro za jakąś górę czy wyspę
mysza73 napisał(a):Jutro "przeprowadzamy" się do Monopoli ...