Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacje w Podacy

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kugua
Globtroter
Wakacje w Podacy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kugua » 21.06.2011 17:41

W sierpniu wybieram się do miejscowości Podaca z rodziną. Dwie osoby dorosłe, 17-sto latek i 11-sto latka. Będziemy mieszkali w pensjonacie Villa Natali. I teraz moje pytanie. Czy ktoś kiedykolwiek tam mieszkał i jakie są tam warunki?? I ogólnie czy moglibyście mi jeszcze trochę napisać o tej miejscowości ogólnie (sklepy, plaża, rozrywka itp.) Wiem, że jest wiele tematów, ale na pewno jest jeszcze wiele osób, które moga mi coś ciekawego na ten temat napisać. Może ktoś już tam był w tym roku :D
Zdjęcia mile widziane.
Pozdrawiam :):)
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 21.06.2011 18:05

Kugua napisał(a):I ogólnie czy moglibyście mi jeszcze trochę napisać o tej miejscowości ogólnie (sklepy, plaża, rozrywka itp.)

Podaca to mała wioska.W jej centrum jest"mini ryneczek",
sklep Studenac,kantor,piekarnia,kramik gdzie kupisz owoce i warzywa,
a także trzy konoby.
Posiada dwie plaże,obie kamieniste z deptakiem,
z ławeczkami i prysznicami.
Co do atrakcji,to napewno fiszpiknik,
wieczorna wycieczka statkim,
ruiny Starej Podacy i piękne widoki.

Kugua napisał(a):Zdjęcia mile widziane

tu ich trochę znajdziesz

Villa Natali

Pozdrv
Kugua
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kugua » 21.06.2011 18:22

A co z pływaniem i podwodnymi zwierzątkami, znajdę jakieś?
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 21.06.2011 18:41

Kugua napisał(a):A co z pływaniem i podwodnymi zwierzątkami, znajdę jakieś?

Woda czysta,znajdziesz co trzeba :wink:
Kugua
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kugua » 21.06.2011 19:22

Będę pierwszy raz więc szczerze mówiąc liczyłem na to, że ktoś mi napisz co dokładnie mogę znaleźć :D

Ale i tak dzięki za info.Kleeberg jesteś nieocenionym forumowiczem :) A i9 mile widziane zdanie także innych cromaniaków.
Kugua
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kugua » 21.06.2011 21:02

I oczywiście zapomniałem zapytać o dojazd, więc pytam. Jak najlepiej jechać i czego unikać? :D
Kugua
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kugua » 26.06.2011 16:21

Może się troszkę przypomnę i odświeżę temacik. Czyli jak wyżej. Czekam na informacje.

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone