dids76 napisał(a):Taki widok mamy właśnie z "naszej" plaży
Powiem Wam, że nigdy na tej plaży nie byłam, ale widok baaardzo mi się podoba. Jeśli kiedyś będę stacjonować na wyspie Brač, to z chęcią na tej plaży poplażuję
dids76 napisał(a):Taki widok mamy właśnie z "naszej" plaży
lotnikwsk napisał(a):Tylko że tam to nie ma za bardzo gdzie zaparkować jak się tam nie mieszka
No ale może dids76 coś doradzi
dids76 napisał(a):Przy uliczce są dwa bary "Kartolina" i "Escalero" i pomiędzy nimi jest kilka miejsc parkingowych, więc jak będziesz miała szczęście to znajdziesz tam miejsce Jest też spory parking w tym miejscu https://goo.gl/maps/WoBZQSwW44B2 i na plaże stamtąd jest jakieś 300m. GSV było tam jak budowali kanalizację więc nie wygląda to zachęcająco. Byłem tam pierwszy raz w 2013r i oczywiście okolicę znałem z GSV, trochę się bałem że nadal am taki bałagan
lotnikwsk napisał(a):Większość dnia spędzamy na Uvala Sveti Rok , jest to jedna z lepszych plaży na Braciu (naszym zdaniem oczywiście)
agata26061 napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Tylko że tam to nie ma za bardzo gdzie zaparkować jak się tam nie mieszka
no to może akurat będę tam stacjonować? Tego nie wiem, ale z moją "wyspową" częstotliwością, to na Brač dotrę za 6 lat
gusia-s napisał(a):agata26061 napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Tylko że tam to nie ma za bardzo gdzie zaparkować jak się tam nie mieszka
no to może akurat będę tam stacjonować? Tego nie wiem, ale z moją "wyspową" częstotliwością, to na Brač dotrę za 6 lat
Agata ale z Makarskiej masz prom do Sumartinu, więc możesz się tam na plażing wybrać wcześniej niż za 6 lat
nawet bez auta.
Po drodze gdzieś w okolicy lotniska stoją na stopa dwie wykończone i zlane potem turystki
pomachały, pomachały no ale żona z boku siedzi to co się będę zatrzymywał
...a żonka na to ... to co nie weźmiesz ich
Katerina napisał(a):lotnikwskPo drodze gdzieś w okolicy lotniska stoją na stopa dwie wykończone i zlane potem turystki
pomachały, pomachały no ale żona z boku siedzi to co się będę zatrzymywał
...a żonka na to ... to co nie weźmiesz ich
Niesamowite...jakie Wy, mężowie macie o nas , żonach, wyobrażenie Przecież normalnymi ludźmi jesteśmy
dids76 napisał(a):Taaaaaaaaaaaaa, ja tam wolę dmuchać na zimne, tak dla spokojności
lotnikwsk napisał(a):dids76 napisał(a):Taaaaaaaaaaaaa, ja tam wolę dmuchać na zimne, tak dla spokojności
Pełna racja
Dużo jeżdżę po nocach do pracy, później będzie że wszystko biorę do auta co się po drodze rusza
.....ja tam wolałem sobie zawrócić żeby ich zabrać ( wiedziałem że żona sumienie też ma )
Powrót do Nasze relacje z podróży