Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wakacje w Cro 2007

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jolam15
Croentuzjasta
wakacje w Cro 2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 10.01.2007 00:32

Planuję wyjazd pod koniec lipca do Cro, najchętniej w okolicy Makarskiej czy ktoś mógłby mi polecić jakieś namiary na apartament 3 os.w sensownej cenie.Dziękuję
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jakub
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jakub » 05.02.2007 22:29

Jak w okolicy Makarskiej to ja polecam Podgorę. Byłem kiedyś w tej okolicy i bardzo mi się podobało - najbardziej Podgora.
Mieszkałem tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 06.02.2007 18:09

dziekuję bardzo!!
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 12.02.2007 13:38

Tucepi, Brela, Igrane,Podgora:)

a to zdjecia z tucepi:)dla mnie najladniejsze miasteczmo na riwerze:)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
majkel
Podróżnik
witam jakub

Nieprzeczytany postnapisał(a) majkel » 12.02.2007 14:00

jade właśnie w tym roku do Biuka koniec lipca może byś coś więcej na temat tego apartametu i miejscowości powiedział może jakąś własną fotkę pozdrawiam mój mejl adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone