Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):loginON napisał(a):Ja dopytam o taką rzecz. Czy w drodze "do" i "z" Chorwacji jest problem ze znalezieniem noclegu dla rodziny z psem? Wcześniej rezerwujecie takie miejscówki. Będę jechał pierwszy raz i nie wiem dokąd dam radę dojechać, a chcę po drodze nocować.
Moja rada: lepiej wcześniej przygotować sobie 2 - 4 warianty noclegu "pet friendly" w różnych miejscach po trasie (o ile teraz nie potraficie określić, gdzie ten nocleg tranzytowy wypaść powinien).
Nie wiem, skąd i dokąd dokładnie jedziecie, ale jeśli przejeżdżacie przez Mikulov, to mogę służyć sprawdzonym namiarem, gdzie co roku nocujemy z naszym psiurem po drodze do Polski.
Pozdrawiam
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Moja rada: lepiej wcześniej przygotować sobie 2 - 4 warianty noclegu "pet friendly" w różnych miejscach po trasie (o ile teraz nie potraficie określić, gdzie ten nocleg tranzytowy wypaść powinien).
Nie wiem, skąd i dokąd dokładnie jedziecie, ale jeśli przejeżdżacie przez Mikulov, to mogę służyć sprawdzonym namiarem, gdzie co roku nocujemy z naszym psiurem po drodze do Polski.
Pozdrawiam
poti napisał(a):My z naszym czworonogiem, nocujemy koło Mariboru jadąc do Chorwacji i w Mikulowie w drodze powrotnej.
Też mogę podzielić się namiarami. Skąd jedziecie?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko