Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacje w Chorwacji z psem?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 11.02.2015 20:03

W jakiej części wybrzeża szukacie?
poti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) poti » 11.02.2015 20:39

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
loginON napisał(a):Ja dopytam o taką rzecz. Czy w drodze "do" i "z" Chorwacji jest problem ze znalezieniem noclegu dla rodziny z psem? Wcześniej rezerwujecie takie miejscówki. Będę jechał pierwszy raz i nie wiem dokąd dam radę dojechać, a chcę po drodze nocować.

Moja rada: lepiej wcześniej przygotować sobie 2 - 4 warianty noclegu "pet friendly" w różnych miejscach po trasie (o ile teraz nie potraficie określić, gdzie ten nocleg tranzytowy wypaść powinien).
Nie wiem, skąd i dokąd dokładnie jedziecie, ale jeśli przejeżdżacie przez Mikulov, to mogę służyć sprawdzonym namiarem, gdzie co roku nocujemy z naszym psiurem po drodze do Polski.
Pozdrawiam

My z naszym czworonogiem, nocujemy koło Mariboru jadąc do Chorwacji i w Mikulowie w drodze powrotnej.
Też mogę podzielić się namiarami. Skąd jedziecie?
AgaTym88
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaTym88 » 11.02.2015 21:10

Belluna napisał(a):W jakiej części wybrzeża szukacie?

Rozumiem, że to do nas :)

Nie mamy nic sprecyzowane. To będą nasze pierwsze wakacje w Chorwacji. Warunki mamy proste : Ciepło, Ciepło, blisko morza, przyzwoite kwatery z psem :D ooo i ciepło :)
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 11.02.2015 21:49

O ciepło w sierpniu to się raczej martwić nie musicie, wręcz obawiam się, że dla buldoga francuskiego to może być aż za gorąco w tym czasie. Zwłaszcza, że jak znam tą rasę to miłośnikiem kąpieli nie jest :D Szczerze powiem, że w tym terminie do 50euro /w tym pies/ to nie jest łatwo zaleźć.
AgaTym88
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaTym88 » 11.02.2015 21:58

Hmm a np do 70 Euro to będzie łatwiej ?
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 11.02.2015 22:01

Wysłałam Wam PW :D
loginON
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loginON » 12.02.2015 09:52

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Moja rada: lepiej wcześniej przygotować sobie 2 - 4 warianty noclegu "pet friendly" w różnych miejscach po trasie (o ile teraz nie potraficie określić, gdzie ten nocleg tranzytowy wypaść powinien).
Nie wiem, skąd i dokąd dokładnie jedziecie, ale jeśli przejeżdżacie przez Mikulov, to mogę służyć sprawdzonym namiarem, gdzie co roku nocujemy z naszym psiurem po drodze do Polski.
Pozdrawiam

poti napisał(a):My z naszym czworonogiem, nocujemy koło Mariboru jadąc do Chorwacji i w Mikulowie w drodze powrotnej.
Też mogę podzielić się namiarami. Skąd jedziecie?

Będę podróżował po trasie Włocławek-Igrane-Włocławek - Katarzyna Głydziak Bojić i poti poproszę o namiary na ten nocleg na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , z góry dziękuje.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 12.02.2015 10:37

loginON ,posłałam na priva.
Pozdrawiam
porto
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) porto » 12.02.2015 11:11

Belluna napisał(a):Wysłałam Wam PW :D

mogę również prosić o namiary na kwatery, gdzie przyjmą nas z goldenem. Raczej szukam czegoś w południowej Dalmacji. Pozdrawiam. :)
alutka9
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) alutka9 » 12.02.2015 17:38

widzę że jednak sporo osób jeździ z psiakami do Chorwacji i to wcale nie z tymi do torebki :wink:
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 12.02.2015 20:48

Pewnie, nawet z dwoma goldenami :D
Załączniki:
IMG_8986.JPG
IMG_9150.JPG
loginON
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loginON » 12.02.2015 21:13

Belluna napisał(a):Pewnie, nawet z dwoma goldenami :D
Bardzo ładne, w jakim są wieku, jaka płeć, napisz coś o nich. :)
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 12.02.2015 21:20

loginON napisał(a):Bardzo ładne, w jakim są wieku, jaka płeć, napisz coś o nich. :)

Oj, nie korć :D , psiarze mogą godzinami rozprawiać i elaboraty wypisywać o swoich pupilach :mrgreen:
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 12.02.2015 21:25

Goldeny są z nami od kilkunastu lat. Te dwa okazy :mrgreen: to suczki, adoptowane przez nas 3 lata temu. Ruda to Luna - 4,5 roku, jasna to Bella - 4 lata.
Z psami podróżujemy od "zawsze" :D
Może się jakoś zmobilizuję i skrobnę coś w relacjach, tylko nie wiem kiedy, czasu wciąż brak :?
alutka9
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) alutka9 » 13.02.2015 06:59

super psiaki :D
fajne maja kamizelki do pływania,chyba musimy naszej suni tak sprawic :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Wakacje w Chorwacji z psem? - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone