sesa napisał(a):... Byliśmy z naszym wieeelkiem psem nie było problemów i w Suptar u Pera i w Tribunji u Dario
Teraz chcemy jechać znowu w inne miejsce....może ktoś poleci apartament w dowolnej części Chorwacji gdzie nie ma problemu aby nas przyjeli z psem dużych gabarytów i 2 dzieci
loginON napisał(a):... jeśli jest ktoś zainteresowany mogę wysłaś namiar na mail.
Poproszę o namiary na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Chętnie odwdzięczę się namiarami na nasze dotychczasowe miejscówki w Chorwacji, gdzie byliśmy mile widziani z dwoma sporymi psami
loginON napisał(a):W drugiej połowie sierpnia udaję się na 12 dni do miejscowości Igrane, rodzina 2+2+duży pies . Mam już zaklepaną miejscówkę 100 metrów od plaży, dwa pokoje, kuchnia, łazienka, klimatyzacja, internet. Jestem TU nowy, ale z tego co widzę nie można wklejać linków, jeśli jest ktoś zainteresowany mogę wysłaś namiar na mail.
AniaOP napisał(a):my mamy 2 bardzo duże psy (owczarki podhalańskie), byliśmy z nimi w Chorwacji raz, rezerwację na nocleg mieliśmy zrobioną dużo wcześniej i właściciel kwatery bez problemu zgodził się na ich obecność (bez dodatkowych opłat), wszędzie gdzie pojawialiśmy się z naszymi pupilami byliśmy bardzo przyjaźnie witani, w restauracjach proponowano wodę dla psów, na plażę mogli chodzić z nimi bo mieszkaliśmy w malutkiej miejscowości i tuż obok apartamentu mieliśmy kameralną plażę, na którą przychodziło zazwyczaj tylko kilka osób i po paru dniach wszyscy już byli zaprzyjaźnieni z naszymi psami kolejnym razem pojechaliśmy już bez nich, bo jednak było dla nich za gorąco (mimo że był to czerwiec)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko