Dobar dan
Czyli po przetłumaczeniu
Dzień dobry
A nawet wysłali zdjęcie
.png)
.png)
.png)
.png)
Kitty989 napisał(a):Nie mogłam nic znaleźć więc napisałam do biura turystycznego w Gradac i odpisali mi tak
Dobar danPostoji plaža, dakle kada krenete šetnicom od hotela Labineca u Gradcu prema mjestu Brist. Za cca 5-10 minuta hoda vidjet ćete vanjske sprave za vježbanje ispod kojih se nalazi plaža za pse. Imate postavljen i natpis, ne možete pogriješiti
Czyli po przetłumaczeniu
Dzień dobryJest więc plaża, kiedy idziesz promenadą od hotelu Labinec w Gradac w kierunku Brist. Przez około 5-10 minut spacerem zobaczysz sprzęt do ćwiczeń na świeżym powietrzu, pod którym znajduje się plaża dla psów. Masz napis i nie możesz się pomylić
A nawet wysłali zdjęcieja się więc chyba zdecyduje na Gradac ale jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to chętnie poczytam
.png)
.png)
.png)
Fruzia napisał(a):Plaża w Gradacu dla psów w rzeczywistości służy za plażę dla naturystówByłam w Briście 2 razy (Brist jest po sąsiedzku z Garadcem) i psa widziałam na tej plaży zaledwie raz... generalnie z psem polecałabym Brist - dużo spokojniej, można znaleźć małe, puste plaże, których w Gradacu nie ma. Aczkolwiek obie miejscowości są super
Ja w tym roku wybieram się pod koniec sierpnia razem z naszym (nie)małym gałganem - po raz pierwszy. Miejscówkę znaleźliśmy na Korculi, apartamenty Marko. Prywatna plaża zaraz przy apartamencie, prysznic na plaży - czyli to, czego szukaliśmy. Ale oczywiście zobaczymy na miejscu jak będzie w rzeczywistości. Szukamy jeszcze miejscówki na pierwszy tydzień urlopu - marzy mi się Zuljana, ale chyba musztarda po obiedzie..
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko