To-Masz1980 napisał(a):Witam. To moj pierwszy wyjazd na Chorwacje.
wikol napisał(a):Na przełomie sierpnia/września prawdopodobnie będę planował wyjazd z małym psem.
Byłem już dwa razy w rejonach Makarskiej ale bez psa. Czytam wątki, szperam w necie. Mam kilka typów na wyjazd.
Sutivan / Brać /, Primosten, BaśkaVoda, Brist. Jakieś sprawdzone propozycje ? Krk, Pag odpada- wolę bardziej południe.
wikol napisał(a):Sutivan / Brać /, Primosten, BaśkaVoda, Brist. Jakieś sprawdzone propozycje ? Krk, Pag odpada- wolę bardziej południe.
Kitty989 napisał(a):Ponowie trochę temat jedziemy do Chorwacji we wrześniu i tym razem chcemy zabrać ze sobą psa, pies jest raczej mały bo to Jamnik Byliśmy w Chorwacji do tej pory dwa razy (bez psa) i zawsze była to Riwiera Makarska, bo jakoś ten rejon najbardziej przypadł nam do gustu (byliśmy w miejscowości Podaca). Czy moglibyście polecić jakieś małe miejscowości, własnie w tym rejonie, w których nie będzie problemu z wejściem na plaże z psem? Ja sama w tym rejonie jakoś nie potrafię nic znaleźć (dużo plaż dla psów jest na Istrii, ale tam nie chce ), kusi mnie przedstawiona powyżej Baśka Voda, ale nie wiem czy nie wolałabym jakiejś mniejszej miejscowości, w której we wrześniu nie będzie już tłumów
Z góry dziękuje za Waszą pomoc
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko