drakodrako1 napisał(a):Właśnie o ten osobny certyfikat mi chodzi. Nie posiadam tego, ale jest wpis w paszporcie że piesek jest zdrowy. Czy bez tego certyfikatu nie wpuszcza nas z pieskiem? Jakieś doświadczenia?
luxpl napisał(a):Nie mam aż tyle czasu żeby przeczesać forum (czyt. jestem leniem).
Asiar napisał(a):Witam Was wszystkich Okazało się, że na najbliższe wakacje musimy wziąć naszego psiaka do Chorwacji. Bardzo proszę, jeśli ktoś posiada namiary na app. dla dwóch osób+mały biały pieseł, bliziutko zacienionej plaży, miejscowość: urocze zadupie najlepiej Istria, Krk, Kvarner, ewentualnie górna część Dalmacji...Proszę, proszę, proszę Pozdrawiam
Tayla napisał(a):Asiar napisał(a):Witam Was wszystkich Okazało się, że na najbliższe wakacje musimy wziąć naszego psiaka do Chorwacji. Bardzo proszę, jeśli ktoś posiada namiary na app. dla dwóch osób+mały biały pieseł, bliziutko zacienionej plaży, miejscowość: urocze zadupie najlepiej Istria, Krk, Kvarner, ewentualnie górna część Dalmacji...Proszę, proszę, proszę Pozdrawiam
na priv. masz namiary, sprawdź czy Ci odpowiada....
piotr_cz napisał(a):Cześć,
wybieram się w przyszłym roku z moim maltańczykiem na tydzień do Orebica i na tydzień...gdzieś. Gdzieś bo mam problem z wyborem miejscowości. Najbardziej pasowała by mi Brela ale słyszałem że tam jest zakaz z psami na prawie wszystkich plażach. Czy był może ktoś z forumowiczów w Breli z psem i może podzielić się doświadczeniami czy były jakieś problemy itd.? A może ktoś był z psem gdzieś indziej w Chorwacji(tylko nie Istria, ten region odpada stanowczo ) i poleca?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko