sieka napisał(a):Jakby ktoś chciał to na priv wyślę namiary na super psiolubnych właścicieli apartamentu w Sutivanie ( Brać), jakieś 100 -200 m od morza
Belluna napisał(a):sieka napisał(a):Jakby ktoś chciał to na priv wyślę namiary na super psiolubnych właścicieli apartamentu w Sutivanie ( Brać), jakieś 100 -200 m od morza
Też poproszę, może przetestujemy czy faktycznie super psiolubni adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Alga napisał(a):Witajcie. Odświeżę temat... Mam nadzieję, że Wasze doświadczenie mi pomoże w wyborze miejscowości na pobyt z psem. Przyznam szczerze, że szukam już od wielu tygodni miejsca na urlop i nie mogę się zdecydować... To będzie nasz 4 wyjazd do Cro, a 2 z psem. Byliśmy z psem 2 lata temu w Tribunj k. Vodice i szukam podobnej miejscowości tyle, że bardziej na południe Chorwacji, choć rozważam też okolice Sibenika lub Primostenu...Wyjazd 27.08 pobyt na 14 dni, w planach sporo jeżdżenia, zwiedzanie, w tym Dubrownik. W związku z tym, że będziemy z dużym psem wolimy wybrać małą miejscowość lub "wioskę", gdzie znajdziemy dzikie zatoczki/plaże i co najważniejsze zacienione/z drzewami. Jedziemy już raczej po sezonie, celowałam w Brelę, ale otrzymałam wiele sygnałów, że w tym okresie sezon w Breli/Basce jeszcze w pełni i spokojnie nie będzie... Zależy mi również, żeby w takiej miejscowości można było zrobić zakupy, był punkt apteczny, bankomat, można zjeść tj. wyjść lub podjechać na lokalne "atrakcje" wieczorne. Lubimy plaże kamieniste/żwir/skałki, niż betonowe, no ale, aż tak wymagającym nie można być Patrzę na Google Map, może Vinisce?Może Podstrana?Coś w okolicach Omisia lub Baski/Breli?Kusi mnie też Brodarica, jej obrzeża... Dziękuję za pomoc!
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko