Majdan72 napisał(a):SYLWKA_2014 napisał(a):Fajnie, coraz więcej podróżujących z psami. Może założymy nowy wątek, coś w rodzaju banku kwater przyjaznych zwierzętom/ polecanych miejscówek?
BARDZO dobry pomysł
ElaK napisał(a):Jako właścicielka psa uważam jednak ze plaża to niekoniecznie jest miejsce dla psiaka. Pomijając upał, słoną wodę i hałas, czego nie wszystkie psy lubią, należy wziąć pod uwagę,że nie wszyscy kochają psy tak jak ich właściciele. Uszanujmy to! My naszą yorczkę zostawiamy w ciągu dnia -kiedy plażujemy ,w apartamencie gdzie jest spokój i miły chłodek. Co jakiś czas ktos z nas idzie sprawdzić czy wszystko OK i wyprowadzic na szybkie siku. A rano i wieczorem długie spacery, w czasie których należy pamiętać o sprzataniu po swoim pupilu-Chorwaci sa bardzo czuli na tym punkcie!
SYLWKA_2014 napisał(a):Hej, założyłam nowy watek (w banku kwater jakoś nie spotkał się z aprobatą) i zachęcam do dokładania swoich cegiełek. Dzięki temu podróże z naszymi pupilami będą być może dla niektórych łatwiejsze i przyjemniejsze.
noclegi-plaze-inne-miejsca-przyjazne-zwierzetom-t49165.html#p1633485
piekara114 napisał(a):SYLWKA_2014 napisał(a):Hej, założyłam nowy watek (w banku kwater jakoś nie spotkał się z aprobatą) i zachęcam do dokładania swoich cegiełek. Dzięki temu podróże z naszymi pupilami będą być może dla niektórych łatwiejsze i przyjemniejsze.
noclegi-plaze-inne-miejsca-przyjazne-zwierzetom-t49165.html#p1633485
Wyślij priv do admina, mój wpis przeoczył, a po mailu zaraz był.... Zdarza się...
banalna77 napisał(a):Możesz u Daria popytać, my byli w tamtym roku z pieskiem , co prawda mniejszym , ale nie było problemu http://dalmacia-apartments.info/
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko