Umbro napisał(a):Witam,
planuję w tym roku pojechać do Chorwacji z psem. Problemem jest, że 2 osoby z którymi mamy jechać mają 2 jamniki. Czy ktoś ma może namiary na domek/apartament, gdzie można pojechać z psami? Wszędzie praktycznie jest ograniczenie, że można mieć 1 zwierzaka (szukałam tylko po internecie).
DORA01 napisał(a):Umbro napisał(a):Witam,
planuję w tym roku pojechać do Chorwacji z psem. Problemem jest, że 2 osoby z którymi mamy jechać mają 2 jamniki. Czy ktoś ma może namiary na domek/apartament, gdzie można pojechać z psami? Wszędzie praktycznie jest ograniczenie, że można mieć 1 zwierzaka (szukałam tylko po internecie).
Ja tez jade za miesiac do Chorwacji z dwoma psami shitzu. My jedziemy do Novalji na wyspe PAG. Jesli jeszcze nie znalezliscie apartamentu a jestes zainteresowany to daj znac to wysle ci namiary. Ten gosc powiedzial ze nie ma ograniczenia jesli chodzi o ilosc zwierzat i nie bierze dodatkowych oplat za psy.
sesa napisał(a):Ja juz wysiadam....bylismy rok temu pierwszy w Cro raz i oczywiscie nie wyobrazam sobie teraz nie jechac...tylko ze doszedl nam kolejny czlonek rodziny...dog de bordox i choc to sucz spokojniejsza od yorka, swoimi wygladem przeraza gdzie nie pisze kazdy pyta jaka rasa....kiedy odpowiadam slysze niestety
Moze ktos z was ma namiary na jakas kwatere gdzie nas przyjma ? oprocz suni mamy jeszcze 2 dzieci tak wiec jest nas troche
Przerobilam juz nawet Czarnogore i wrocilam na Wegry...i obawiam sie skonczyc w Rewalu jak tak dalej pojdzie
pooomocyyyyyyy !!!
marcgrzy napisał(a):Wg mnie nie ma problemu. Wystarczy zapytac o to wprost podczas zapytania o rezerwacje. Pełne jest kwater z psami. Wystarczy dobre poszukac.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko