bolilol napisał(a): A jeżeli chodzi o cenę pokoju to aby nie przekroczyła 45 euro za dobę
bolilol napisał(a):Sprawdzam na stronkach podanych przez anakin jest tego wiele Loreii bardzo bym prosił o fotki i namiar no i oczywiście jakieś informacje o miejscu jeżeli możesz podać ! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
krzysztof810303 napisał(a):Proponuję Omis i okolice.
To dobre miejsce wypadowe. Ja już byłem tam 2 razy z rzędu. W 2013 - pierwsze 2 tygodnie sierpnia, w 2014 pierwsze 2 tygodnie lipca. Za rok powtórka w to samo miejsce. Jest co zwiedzać. Wszędzie "blisko" w promieniu 100 - 200 km mamy PN Krka (wodospady), Split, Trogir, Primosten, Sibenik, Makarska i okolice, Dubrownik, wyspa Brać i Zlatni Rat. Ja jeszcze nie zaliczyłem Dubrovnika w zwiąku z tym w sierpniu 2015 powtórka. W Omisiu jest fajna duża żwirkowa plaża w sam raz dla dzieci (ja mam też 10 i 4 letnie).
W Splicie otworzyli w tym roku nie duże oceanarium (ale też i nie drogie), pod Splitem są ruiny storożytnego miasta Salona.
Z Omisia pływają na Zlatni Rat statki (m.in. JURE JOSKAN, w cenie rybny obiad, mięso trzeba wcześniej, tzn. przy rezerwacji zamówić).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne