Mikromir napisał(a):Piekara, krótki pobyt nad Bałtykiem to niezły pomysł, pod warunkiem dobrej pogody, czyli raczej w formie last minute. Na dłuższy chyba bym się już nie zdecydowała, bo zjeździliśmy przez dobrych parę lat nasze wybrzeże ze wschodu na zachód i nawet dalej, więc trochę się obawiam nudy. Lubię odkrywać nowe miejsca podczas wakacji, raczej nie wracam na dłużej do już znanych. Ale parę dni na leniuchowanie na plaży (pustej ) to fajna sprawa.
MariuszD napisał(a):antek1979 napisał(a):Witam.
Ja też szukam opinii o Apartamentach Ribica 1 w Igrane.
Mam rezerwację ale nie wiem czy warto :S
Zależy od upodobań. Pensjonat znajduje się przy hotelu Punta. Jeśli chodzi o zejście do plaży to po wyjściu z Pensjonatu skręcasz w lewo w kierunku hotelu schodząc po schodkach między budynkami hotelu wprost na plażę, moim zdaniem całkiem fajna. W prawo od plaży hotelowej znajduje się plaża dzika z charakterystycznymi agawami bardzo urokliwa. Z pensjonatu wszędzie blisko sklep Studenak, warzywniak, poniżej przy plaży restauracje. Wszystko to kwestia ceny i wymagań:-) Miłego wypoczynku.
antek1979 napisał(a):MariuszD napisał(a):antek1979 napisał(a):Witam.
Ja też szukam opinii o Apartamentach Ribica 1 w Igrane.
Mam rezerwację ale nie wiem czy warto :S
Zależy od upodobań. Pensjonat znajduje się przy hotelu Punta. Jeśli chodzi o zejście do plaży to po wyjściu z Pensjonatu skręcasz w lewo w kierunku hotelu schodząc po schodkach między budynkami hotelu wprost na plażę, moim zdaniem całkiem fajna. W prawo od plaży hotelowej znajduje się plaża dzika z charakterystycznymi agawami bardzo urokliwa. Z pensjonatu wszędzie blisko sklep Studenak, warzywniak, poniżej przy plaży restauracje. Wszystko to kwestia ceny i wymagań:-) Miłego wypoczynku.
Dziękuję za informację.
Mam jeszcze pytanie jak daleko od apartamentu jest do dzikiej plaży o której mówisz?
adaraf napisał(a):Poszukuje apartamentu w miejscowości Gradac na przełomie lipca i sierpnia 2015. Macie coś do polecenia?
Może ktoś coś podpowie?
Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Zielina74. napisał(a):Witam
w pasie pomiędzy Sibenikiem a Tragirem polecam dla rodzin z dziećmi takie miejscowości jak:
Grebastica, Zaboric, Stupin Celine, Rogoznica, Razanj, Sevid, Kanica, Vinisce, Poljica. Wszędzie jest dobre dojście do plaży, nie trzeba przechodzić przez Jadrankę, jest płasko, plaże są częściowo zacienione, plaże są żwirowe z łagodnym wejściem do wody, miejscowości są małe, spokojne, bez kuszących bazarów z chińską tandetą.
Gdyby ktoś potrzebował namiary na niedrogie (np. za 60 eur w sezonie z klimą i opłatą klimatyczną lub mniej dla 3 os.), ładne i sprawdzone apartamenty to proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Zielina74
amatus1 napisał(a):Akurat trafiłes na w miare dobra pogode, ten rok nie był zły pod wzgledem temperatur ale woda była koszmarna 10-14 max C! Ludzi mnóstwo a w wodzie pustki bo nogi łamie, jedynie ochladzaja nogi tak jak na foto zamieszczonym ponizej. Na Twojej fotce rowniez nie widze tłumów w wodzie- nikogo:). Pogoda na spacery a nie plażowanie. Ja mieszkam blisko wiec jak widzę dobra pogode to biore sprzet i jade, gorzej maja ludzie co jada cała Polske, rezerwuja pokoje i ....d..a. W zeszłym lato 2013 może było max 2 tygodnie pogody plażowej na cały sezon...i wez tu traf. Zachecam do obejrzenia Kabaretu Neo Nówka z skeczem o naszym polskim plażowaniu:)
Mikromir napisał(a):amatus1 napisał(a):to chyba nad całym Adriatykiem nie ma co liczyc:)
Czy ja wiem? Pewnie da się nierzadko trafić na takie okazje, trzeba dobrze przeszukać net i wiedzieć czego się chce.
Od paru sezonów znajduję dla mojej rodziny 2+3 apartamenty w granicach 50E (no, raz 55E ) nie dalej niż 150, góra 200m od plaży w sezonie. Kwestia wczesnych intensywnych poszukiwań okazji, negocjacji ceny i ewentualnych kompromisów. Powodzenia.
wirtualnyy napisał(a):Mikromir chcialem sie z Toba skontaktowac niestety nie moge wysylac PW moja prosba jest taka czy
mozna by bylo prosic cie o kontakt moj email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl chcialbym pogadac na temat wyspy PAG
bylbym wdzieczny