Re: Wakacje 2015 z dwójka dzieci.
napisał(a) piekara114 » 06.01.2015 12:23
amatus1 napisał(a):Akurat trafiłes na w miare dobra pogode, ten rok nie był zły pod wzgledem temperatur ale woda była koszmarna 10-14 max C! Ludzi mnóstwo a w wodzie pustki bo nogi łamie, jedynie ochladzaja nogi tak jak na foto zamieszczonym ponizej. Na Twojej fotce rowniez nie widze tłumów w wodzie- nikogo:).
Ludzi w wodzie rzeczywiście dużo nie było, bo na plaży dominowali +60 i <2. Dlatego taki wspaniały relaks.
Trafiliśmy na piękną pogodę +24 stopnie, woda 19, więc różnica niewielka i kąpiel była przyjemnością. A po kąpieli za parawanem jeszcze cieplej
W weekend już było sporo szkolniaków korzystających z warunków i morza
Tu już my (ja z synem) kapiący się i to 30 min, więc jak na warunki bałtyckie super
Mikromir napisał(a):piekara114 napisał(a):Bałtyk tak, choć na kilka dni po sezonie. Polecam przeprosić się wpaść na 3,4 dni
Nie mam szans po sezonie.
Też tak kiedyś myślałam, ale raz spróbowaliśmy i wzieliśmy piątek po Bożym Ciele i poniedziałek i kierunek Krynica Morska i to tak się zaczęło. 10 godz jazdy nocą i rano się meldujemy na 3,4 dni i wyjazd ok. 15 i ok. północy w domu i ranem do pracy - jest ciężko w pracy, ale jeden dzień da radę...
Mikromir napisał(a):Wiecie co lubię w Cro, poza ciepełkiem oczywiście? Po pierwsze, że mi piasek nie wchodzi do... no, wszędzie
a po drugie, że tam gdzie jeżdżę nie słychać dźwięku cymbergajów.
Tak, ten piasek
a niektórzy go w Cro szukają
ja jeszcze z jakiś spodenek syna wysypuję piasek, a od Ustki to 5 miesięcy już minęło...
Ostatnio edytowano 15.01.2015 08:54 przez
piekara114, łącznie edytowano 1 raz