blazej_k1 napisał(a):BV znam jak własną kieszeń jak będziesz coś miał to podaj powiem tobie czy dobra okolica i czy nie jest pod górkę , bo w niektórych miejscach jest stromo;-) . Ja za każdym razem jeżdżę do noclegu który puszcze tobie na PRiv . Polecam okolice kościółka min. ulica Oborska.
Zaletą tego noclegu jest cena bliskość do plaży , centrum i spokój wieczorem i klima sprawna za każdym razem w cenie . Nam to nie przeszkadza ale np. wyposażenie jest raczej skromne takie jak u niej na zdjęciach . My jedziemy od 10.07 do 23.07
Brawurka1984 napisał(a):Witam serdecznie
Przejrzałam forum-jest prawdziwą kopalnią wiedzy,jestem pod mega wrażeniem
Ale...im więcej czytam,tym mam jeszcze większy mętlik w głowie...
A może Ktoś jeszcze z forum jedzie w tym czasie z rodzinką w te rejony?p.s mój mąż się martwi,że dzieci się będą nudził w swoim towarzystwie
piekara114 napisał(a):Jeden może 10 dni leżeć na plaży i ani razu nie powie, że się nudzi, drugi już po 2 godz. będzie miał dość leżenia.
Brawurka1984 napisał(a):Czy Ktoś może dysponuje sprawdzonymi namiarami na kwatery?
Brawurka1984 napisał(a):Przeczytałam dużo-dziekuję za linki
skłaniam się do okolicy Nin lub Sabunike,tak,żeby można było i trochę poleżeć na plaży i coś pozwiedzać.
Natomiast ceny apartamentów trochę wysokie....szczególnie w lipcu (początkowo chcielismy jechać w lipcu i nadal tę opcję rozważamy).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne