I ja bym poprosił o namiar na ten
sprawdzony apartament na krk. Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mikromir napisał(a):ataj napisał(a): I właśnie czegoś takiego szukam. My i troje dzieci- 9,7 i 3. Raczej na południe. Polećcie proszę jakieś apartamenty.
Trzeba się dużo naszukać, żeby takie coś znaleźć...
Coś tam poszło na PW - ale ile jest wolnych jeszcze terminów, tego nie wiem.
Nie wiem, czy nie musisz jeszcze paru postów wygenerować, żeby móc to odebrać...
ataj napisał(a):Poważnie rozważam tą wyspę, jeszcze mają wolne
Mikromir napisał(a):
Domyślam się, że mówimy o wyspie na B?...
ataj napisał(a):
właśnie tylko ten prom mnie powstrzymuje, jakoś strach tak na pierwszy raz i o ile dobrze liczę to ok 300 kun w jedną stronę, już sama nie wiem. Serce się rwie a rozsądek ciągle szuka
ataj napisał(a):Mikromir napisał(a):ataj napisał(a): I właśnie czegoś takiego szukam. My i troje dzieci- 9,7 i 3. Raczej na południe. Polećcie proszę jakieś apartamenty.
Trzeba się dużo naszukać, żeby takie coś znaleźć...
Coś tam poszło na PW - ale ile jest wolnych jeszcze terminów, tego nie wiem.
Nie wiem, czy nie musisz jeszcze paru postów wygenerować, żeby móc to odebrać...
Odebrałam, dziękuję. No właśnie, niestety nie mogę odpisać na pw. Poważnie rozważam tą wyspę, jeszcze mają wolne
Mikromir napisał(a):A jak bardzo na uboczu to ma być i kiedy konkretnie jedziecie?
jbasia napisał(a):wskazówki gdzie co i jak? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Zielina74. napisał(a):Witam
w pasie pomiędzy Sibenikiem a Tragirem polecam dla rodzin z dziećmi takie miejscowości jak:
Grebastica, Zaboric, Stupin Celine, Rogoznica, Razanj, Sevid, Kanica, Vinisce, Poljica. Wszędzie jest dobre dojście do plaży, nie trzeba przechodzić przez Jadrankę, jest płasko, plaże są częściowo zacienione, plaże są żwirowe z łagodnym wejściem do wody, miejscowości są małe, spokojne, bez kuszących bazarów z chińską tandetą.
Gdyby ktoś potrzebował namiary na niedrogie (np. za 60 eur w sezonie z klimą i opłatą klimatyczną lub mniej dla 3 os.), ładne i sprawdzone apartamenty to proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Zielina74
adman napisał(a):Witam serdecznie pierwszy raz na forum i również pierwszy raz wybieramy się do Chorwacji.
Poszukuję apartamentu dla rodziny 2 + 2 dzieci (2 i 5 lat) w terminie lipiec-sierpień na ok. 2 tygodnie. Jeśli chodzi o region, początkowo myśleliśmy o Breli czy też okolicach, ale nie jest to żaden warunek bezwzględny. Po prostu znajomi nam proponowali. Może być również coś innego generalnie w rejonie Makarskiej, czy też nie zbyt daleko od Dubrovnika, bo też będziemy chcieli go zwiedzić. Co do samego zakwaterowania, to bliskość morza i plaża przyjazna dla dzieci. Polecicie coś ciekawego?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne